Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κάνει σχέδια ο Slot για να αντιμετωπίσει την «κατάρα» των 14:30

Κάνει σχέδια ο Slot για να αντιμετωπίσει την «κατάρα» των 14:30

Το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας της Liverpool εναντίον της Sevilla έχει προγραμματιστεί εκ νέου για διαφορετική ώρα, μια κίνηση που είναι απολύτως λογική καθώς ο Arne Slot προετοιμάζει την ομάδα του για την έναρξη της σεζόν.

Οι Reds πρόκειται να ταξιδέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες για τρία παιχνίδια προετοιμασίας αυτόν τον μήνα πριν επιστρέψουν για τον τελευταίο αγώνα με τη Sevilla στο Anfield. Ο σύλλογος επιβεβαίωσε την Τρίτη ότι το φιλικό με την ισπανική ομάδα θα ξεκινήσει τώρα στις 14.30 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) την Κυριακή 11 Αυγούστου – μια ώρα που δεν είναι τυχαία.

Με την έναρξη της Premier League της Liverpool στο Ipswich να διεξάγεται στην ίδια μεσημεριανή ώρα, είναι το ιδανικό εργαλείο προετοιμασίας για τον Slot και το επιτελείο του. Ο Jurgen Klopp χαρακτήρισε την πρώιμη ώρα έναρξης ως «έγκλημα» και ορκίστηκε ότι δεν θα συντονιζόταν στο TNT Sport την επόμενη σεζόν, αν και αυτή είναι λίγο διαφορετική.

Καθώς είναι η πρεμιέρα της σεζόν των Reds, θα έχουν μια ολόκληρη εβδομάδα για να προετοιμαστούν για τη συνάντηση του πρωταθλήματος, όχι μόνο λίγες μέρες όπως συνέβη μετά τις διεθνείς διακοπές ή τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια.

Ωστόσο, ο Slot και ο σύλλογος ενήργησαν σοφά για να εφαρμόσουν σχέδια για να προετοιμάσουν τη μεσημεριανή έναρξη, μία εβδομάδα πριν το ντεμπούτο του στην Premier League – μια πρόβα τζενεράλε αν θέλετε, ακόμα κι αν ο ένας αγώνας είναι εντός και ο άλλος εκτός έδρας.

Κάνει σχέδια ο Slot για να αντιμετωπίσει την «κατάρα» των 14:30

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com