Κυριακή, 29 Μαρτίου, 2026
ΑρχικήHOMEPAGE HOT POSTSΙρλανδική ομάδα εισπράττει 3 εκ. από την πώληση του Kelleher

Ιρλανδική ομάδα εισπράττει 3 εκ. από την πώληση του Kelleher

Η Ringmahon Rangers, ομάδα της τρίτης κατηγορίας του Ιρλανδικού ποδοσφαίρου, θα εισπράξει περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ από την πώληση του Caoimhin Kelleher στη Brentford, διότι είχε διατηρήσει σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης. 

Πρόκειται για μια ιρλανδική ομάδα, με έδρα τη νότια πλευρά του Κορκ. Αγωνίζεται στην Munster Senior League, την τρίτη κατηγορία ποδοσφαίρου της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας.

Οι Reds απέκτησαν τον τερματοφύλακα από τον Ιρλανδικό σύλλογο το 2015, ο οποίος τώρα θα εισπράξει ποσό ρεκόρ για την Ιρλανδική ομάδα, ξεπερνώντας εκείνο του Bazunu, η μεταγραφή του οποίου είχε αποφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ στην Shamrock Rovers. 

Η Ringmahon Rangers μπορεί να μην είναι γνωστός σύλλογος αλλά δέκα χρόνια μετά δικαιώνεται για την απόφαση της εισάγει ρήτρα μεταπώλησης 20% όταν ο Kelleher μεταγράφηκε στη Liverpool για ένα μικρό πενταψήφιο ποσό το 2015.

RELATED ARTICLES

Σχετικά Άρθρα