Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ιαπωνικό ΜΜΕ: «Κλείνει στη Liverpool o Takefusa Kubo»!

Ιαπωνικό ΜΜΕ: «Κλείνει στη Liverpool o Takefusa Kubo»!

Βόμβα με τον Ιάπωνα παίκτη, Takefusa Kubo, ήρθε να βάλει στα μεταγραφικά της Liverpool η ιστοσελίδα της χώρας του, Sponichi Annex!

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο αστέρας της ομάδας των Σαμουράι, Takefusa Kubo, είναι ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στη Liverpool!

Άξιο αναφοράς είναι πως το Sponichi θεωρείται έγκυρο μέσο, αφού ήταν το πρώτο που αποκάλυψε τη μεταγραφή του Wataru Endo από την Stuttgard στους Reds τον προηγούμενο Αύγουστο.

Το Sponichi κάνει λόγο για τελικές διαπραγματεύσεις ύψους 65 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό ρεκόρ για Ιάπωνα παίκτη, ενώ και οι ετήσιες απολαβές ύψους 3 εκατομμυρίων/έτος θα τον κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία της χώρας του ανατέλλοντος ήλιου.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια στη Real Sociedad, έχοντας μετακομίσει στη Γηραιά Ήπειρο μόλις από τα δέκα του χρόνια για λογαριασμό της Barcelona. Το 2015, σε ηλικία 14 ετών, επέστρεψε στην Ιαπωνία, προτού πατήσει άλλη μια φορά το ισπανικό έδαφος το 2019, αυτή τη φορά με τα χρώματα της Real Madrid!

Ο Ιάπωνας απέκτησε εμπειρίες με τέσσερεις δανεισμούς σε Mallorca, Villarreal, Getafe και ξανά Mallorca, πριν μετακομίσει στη Χώρα των Βάσκων για χάρη της Sociedad έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Με ύψος 1.73, αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στο δεξί άκρο της επίθεσης, χαρακτηρίζεται από την κλειστή του ντρίπλα, ενώ έχοντας ξεκινήσει τη καριέρα του ως «δεκάρι», είναι καλός και στη δημιουργία του παιχνιδιού.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com