Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Θετικός για Liverpool ο Werner, αλλά… »

«Θετικός για Liverpool ο Werner, αλλά… »

Το μέλλον του σκέφτεται ο Timo Werner, όπως έχει φανεί και από πρόσφατες δηλώσεις του, ειδικότερα από εκείνες μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με την Tottenham Hotspur για το Uefa Champions League. Αυτό όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα τον βρει στο Anfield, παρά τη δική του επιθυμία και όλα όσα έχουν αναφερθεί τους τελευταίους μήνες.

Ο Γερμανός επιθετικός είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Liverpool, εξάλλου έχει δηλώσει πως πιστεύει ότι θα ταίριαζε στους Πρωταθλητές Κόσμου.

Οι Reds, όμως σύμφωνα με τον Vinny O’Connor του Sky Sports δεν έχουν κάνει την κίνηση τους για τον Γερμανό επιθετικό και πολύ δύσκολα θα την κάνει το καλοκαίρι.

Ο δημοσιογράφος του γνωστού δικτύου τόνισε πως η Liverpool δεν είχε σκοπό να τον κάνει δικό της το περσινό καλοκαίρι και φυσικά δεν τον έκανε, ενώ θεωρεί πως αυτό δεν θα συμβεί ούτε φέτος.

Ο Jürgen Klopp και οι συνεργάτες του κοιτάζουν συνεχώς την αγορά και ο Timo Werner είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματά της αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα κάνει και πρόταση, για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Οι πηγές του Vinny O’Connor από το Anfield αναφέρουν πως η μεταγραφή δεν θα γίνει το προσεχές καλοκαίρι.

Εννοείται πως δεν πρέπει να αποκλείουμε τίποτα, αλλά το φετινό καλοκαίρι δεν θα είναι συνηθισμένο και δεν αναμένεται να πραγματοποιηθούν μεγάλες μεταγραφές, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι Reds, αν θέλουν τον Werner θα πρέπει να πληρώσουν την ρήτρα του μέχρι τα μέσα Ιουνίου στην RB Leipzig, η οποία αγγίζει τα £52 εκατομμύρια.

Ο Timo Werner έχει φτάσει τα 21 γκολ στην Bundesliga.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com