Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Θετικά τα νέα για Sakho

Θετικά τα νέα για Sakho

Θετικά τα νέα από τις εξετάσεις του Mamadou Sakho, ο οποίος αποκόμισε πρόβλημα στο γόνατο μετά το τελευταίο παιχνίδι της Crystal Palace, απέναντι στην Tottenham. O Γάλλος αμυντικός, που βρίσκεται δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν στην ομάδα του Sam Allardyce, ίσως να προλάβει κάποιο από τα εναπομείναντα παιχνίδια της ομάδας του Λονδίνου.

Αυτά τα νέα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά για τους «Reds», καθώς σε περίπτωση που συνέβαινε κάποιο αρνητικό σενάριο, όπως αυτό της ζημιάς των χιαστών του, ο παίκτης θα έχανε μέχρι και 9 μήνες, κάτι που θα ήταν αποτρεπτικό για τους τυχόν υποψήφιους αγοραστές, με αποτέλεσμα η Liverpool να κινδύνευε σοβαρά να «ξεμείνει» με έναν παίκτη που ο Jurgen Klopp δεν θέλει στο ρόστερ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Telegraph, οι σύνδεσμοι του Sakho ήταν καταπονημένοι και τραυματισμένοι σε σημεία, κάτι που μειώνει δραματικά το πρόβλημα και τον επακόλουθο χρόνο αποθεραπείας σε εβδομάδες, αντί για μήνες. Οι πιθανότητες μάλιστα είναι και με το μέρος του Sakho για να επιστρέψει εγκαίρως για το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του στην Premier League, απέναντι στη Manchester United, παιχνίδι που θα γίνει στις 21 Μαΐου.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com