Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Θα προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Lallana η Liverpool, ενδιαφέρον από Κίνα και MLS»

«Θα προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Lallana η Liverpool, ενδιαφέρον από Κίνα και MLS»

Σε αποκαλύψεις προχώρησε η Telegraph αναφορικά με το μέλλον του Adam Lallana στην Liverpool, καθώς το συμβόλαιο του Άγγλου μέσου με τους Reds ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν και ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος, αν δεν δεχθεί πρόταση ανανέωσης από την ομάδα.

Αυτό όμως είναι κάτι που θα συμβεί, καθώς όπως σημειώνει ο John Percy της Telegraph, οι Πρωταθλητές Ευρώπης θα καθίσουν στο τραπέζι των διπραγματεύσεων με τον 31χρονο και θα συζητήσουν για ένα νέο συμβόλαιο.

Ο Jürgen Klopp θαυμάζει τις ηγετικές ικανότητες του Lallana και την ικανότητά του να αγωνίζεται σε περισσότερες από μια θέσεις.

Βέβαια, από τον Ιανουάριο θα μπορεί να μιλήσει και να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει με ομάδες από την Κίνα, αλλά και από το MLS να τον έχουν στη λίστα τους και να θεωρείται κάτι περισσότερο από σίγουρο, πως θα του προσφέρουν ένα καλό συμβόλαιο, ώστε να του αποσπάσουν το σχετικό «ναι».

Τα περισσότερα χρήματα, το τελευταίο καλό συμβόλαιο και τα περισσότερα παιχνίδια, ενδεχομένως να τον δελεάσουν, αν τελικά αποφασίσει να συνεχίζει την καριέρα του μακριά από το Anfield.

Ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός σε δύο συνεχόμενους αγώνες στα τελευταία παιχνίδια των Reds με Arsenal και Aston Villa, ενώ είχε βρει και δίχτυα πριν από δύο εβδομάδες στο Old Trafford.

Ο Jürgen Klopp θαυμάζει τον Adam Lallana.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com