Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Θα μπορούσε ένας ξεχασμένος παίκτης να είναι η λύση για την Liverpool;»

«Θα μπορούσε ένας ξεχασμένος παίκτης να είναι η λύση για την Liverpool;»

ings

Συντάκτης Jamie McLaughlin, Επιμέλεια-Μετάφραση Βαγγέλης Νάκος

Σε άρθρο γνώμης στο The Kopite View, θίγεται ένα θέμα που λίγο πολύ όλοι μας έχουμε προβληματιστεί γι’ αυτό, τις μέρες που διανύουμε. Και δεν μιλάω για την άμυνα, αλλά για την επίθεση. Είναι ένα θέμα που είχα θίξει και στο τελευταίο άρθρο γνώμης μου, μετά το παιχνίδι με την Σεβίλλη. Ο κύριος που γράφει το εν λόγω άρθρο το πάει λίγο παραπέρα, προτείνοντας μία λύση.

Και όχι, δεν είναι o Sturridge. Κατά την γνώμη του αρθρογράφου, ο Sturridge είναι ό,τι κοντινότερο έχουμε σε killer, όμως δεν έχει πείσει σε όσες ευκαιρίες του έδωσε ο Klopp. Δεν είναι ο παίκτης που ήταν και δεν μπαίνει τόσο συχνά στην περιοχή, γράφει.

Η λύση, κατά τον αρθρογράφο, βρίσκεται στο πρόσωπο του Danny Ings. Η Liverpool χρειάζεται έναν παίκτη που θα μετατρέπει τις ευκαιρίες που θα έχει σε γκολ, έναν φυσικό «finisher», και κατά την γνώμη του αρθρογράφου, ο Ings είναι τέτοιος· πατάει πολύ στην περιοχή του πέναλτι, ψάχνει για ευκαιρίες και αυτή την στιγμή είναι ίσως ό,τι χρειάζεται η Liverpool.

Ο αρθρογράφος βέβαια γνωρίζει πως θα είναι δύσκολο να βρει χώρο στο ρόστερ, όμως πιστεύει πως ο Γερμανός πρέπει να το βρει μία θέση στο ρόστερ, γιατί ίσως είναι η λύση στην επίθεση γι την Liverpool.

Ενδιαφέρουσα γνώμη, δεν βρίσκετε;

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com