Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Θα ήταν χαρούμενος ο Sakho να επιστρέψει στη Liverpool

Θα ήταν χαρούμενος ο Sakho να επιστρέψει στη Liverpool

Ο κεντρικός αμυντικός της Crystal Palace, Mamadou Sakho, στην οποία βρίσκεται ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν, αποκάλυψε πως θα είναι χαρά του να επιστρέψει στην ομάδα στην οποία ανήκει, με το που λήξει ο δανεισμός του. Ο Γάλλος διεθνής μπήκε στο «ψυγείο» από τον Jurgen Klopp το περασμένο καλοκαίρι και από τότε πάλευε άσκοπα να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα, μέχρι την απόφασή του να πει το «ναι» στον δανεισμό του στην Crystal Palace, για το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου.

Από κει και έπειτα, οι εμφανίσεις του 27χρονου Γάλλου είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικές, βοηθώντας τα μέγιστα στην προσπάθεια της Palace να μείνει κατηγορία, κάτι που σε μεγάλο βαθμό δείχνει να εξασφαλίζει. Με τα ρεπορτάζ πάντως να λένε πως η Liverpool θα τον αφήσει ελεύθερο αν έρθει κάποια πρόταση περί τις 30 εκατομμύρια λίρες, το μέλλον του Sakho στο λιμάνι του Αγγλικού βορρά δεν είναι και το πλέον ευοίωνο. Όμως, ο ίδιος θα ήθελε να επιστρέψει και να αγωνιστεί με τους «Reds», αν υπάρχει ΄και από την άλλη πλευρά αυτή η θέληση.

«Έχω τρία χρόνια συμβόλαιο ακόμα» δήλωσε ο Sakho στην Γαλλική «Telefoot». «Αν υπάρχει πιθανότητα να φορέσω ξανά τη φανέλα της Liverpool, θα ήταν κάτι που θα έκανα με μεγάλη μου χαρά. Άργησα στην προπόνηση, κάτι που συμβαίνει και σε άλλες ομάδες. Πλήρωσα το πρόστιμό μου, αλλά από κει και έπειτα δεν ξέρω τι συνέβη. Όλα είναι στα χέρια του προπονητή, αυτός θα πάρει την απόφαση του και εγώ μόνο μπορώ να την αποδεχτώ. Αν το μέλλον μου είναι τελικά αλλού, θα δω τι θα κάνω τότε» κατέληξε ο Γάλλος.

Ο Sakho δίνει τις απαντήσεις το στο γήπεδο, ο Jurgen Klopp έχει αφήσει ανοικτό (ή μάλλον έχει αρνηθεί να κλείσει εντελώς) το ενδεχόμενο να εξετάσει από νέα σκοπιά την περίπτωση του Γάλλου, όμως όλα τα δεδομένα δείχνουν πως αν βρεθεί υποψήφιος αγοραστής (και με δεδομένη την αξία του Sakho, λογικά θα βρεθεί) ο Sakho θα αναχωρήσει μία και καλή από τους «Reds».

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com