Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Sociedad ενημέρωσε τον Zubimendi πως πρέπει να πληρώσει τη ρήτρα του για να αποχωρήσει

Η Sociedad ενημέρωσε τον Zubimendi πως πρέπει να πληρώσει τη ρήτρα του για να αποχωρήσει

Εξελίξεις έχουμε στην υπόθεση του Martin Zubimendi, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το Merseyside και τον Paul Joyce.

Η Real Sociedad αύξησε την πίεση στον διεθνή άσο, λέγοντάς του ότι πρέπει να ενεργοποιήσει τη δική του ρήτρα αποδέσμευσης 60 εκατομμυρίων ευρώ, αν θέλει να αποχωρήσει από την παιδική του ομάδα.

Πληρώνοντας ο ίδιος τη ρήτρα, όπως τον ενημέρωσε ο Βάσκικος σύλλογος ότι θα πρέπει να συμβεί, στα γραφεία της La Liga στη Μαδρίτη, ο αμυντικός χαφ θα μπορέσει να μετακινηθεί στην Αγγλία, για λογαριασμό της Liverpool, η οποία τον έχει θέσει ως τον νούμερο 1 στόχο για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής.

Είναι κάτι που συνηθίζεται στη La Liga, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση φανερώνει πιο ξεκάθαρα την πρόθεση της Sociedad να μην μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τους Reds για τη μείωση του ποσού.

Η τακτική της La Real έχει χρησιμεύσει μόνο για να αυξήσει την πίεση στον Zubimendi, προκειμένου εκείνος να πάρει την τελική του απόφαση.

Η Sociedad παίζει τώρα πιο σκληρά με τον Ισπανό μέσο, ​​ο οποίος έχει στα χέρια του νέα πρόταση ανανέωσης συμβολαίου, αλλά και μια καλύτερη, από όλες τις απόψεις, πρόταση από τη Liverpool, με τους Reds να θεωρούν πως το δικό τους project έχει πείσει τον 25χρονο.

Σύμφωνα πάντως με τοπικά μέσα του Σαν Σεμπαστιάν, η Liverpool έχει θέσει στον ποδοσφαιριστή μια διορία ως την Τετάρτη, ώστε να αποφασίσει εκείνος αν θα πληρωθεί η ρήτρα του στη Real Sociedad, ώστε να έρθει στο Anfield ή αν θα παραμείνει στο Anoeta.

Δεδομένα πάντως οδεύουμε πως στα τελευταία επεισόδια αυτού του μεταγραφικού σίριαλ και όλα δείχνουν πως οι οριστικές εξελίξεις θα συμβούν ως το τέλος της εβδομάδας.

Αυξάνει την πίεση η Sociedad προς τον Zubimendi.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com