Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Real Madrid ελπίζει να φιλοξενήσει στην Ισπανία την Liverpool

Η Real Madrid ελπίζει να φιλοξενήσει στην Ισπανία την Liverpool

Με την Real Madrid κληρώθηκε η Liverpool στα προημιτελικά του Uefa Champions League, με τους Ισπανούς να είναι γηπεδούχοι στον πρώτο αγώνα, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας ελπίζουν να μπορέσει να γίνει ο αγώνας στην Ισπανία και συγκεκριμένα στο Alfredo Di Stefano Stadium, γήπεδο στο οποίο αγωνίζονται οι Μαδριλένοι από το περσινό καλοκαίρι, λόγω της ανακατασκευής του Santiago Bernabeu.

Αυτή τη στιγμή, ισχύει ο ταξιδιωτικός περιορισμός (λόγω COVID-19) που έχει θέσει η Ισπανική Κυβέρνηση στο Ηνωμένο Βασίλειο και ισχύει μέχρι τις 30 του μηνός, δηλαδή μια εβδομάδα πριν την πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτός ο ταξιδιωτικός περιορισμός θα πάψει να ισχύει μετά τις 30 του μηνός, όμως στην Real Madrid ελπίζουν πως θα γίνει αυτό και ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί κανονικά στη Μαδρίτη και δεν θα χρειαστεί να αλλάξει έδρα.

Οι Atletico Madrid και Real Sociedad έδωσαν εκτός Ισπανίας τους «εντός έδρας» τους αγώνες κόντρα σε Chelsea και Manchester United αντίστοιχα τον Φεβρουάριο.

Όσο αφορά την Liverpool και την Real Madrid, θα είναι η πρώτη τους συνάντηση, μετά τον τελικό του 2018 στο Κίεβο, όταν η ομάδα του Zidane είχε κατακτήσει το τρόπαιο, μετά από έναν επεισοδιακό αγώνα.

Με δύο νίκες επί της Atalanta, η Real
Madrid προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com