
Η Real Madrid θέλει να έχει τον Trent Alexander-Arnold στη διάθεση της για το FIFA Club World Cup που θα πραγματοποιηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στο ξεκίνημα του καλοκαιριού.
Ο 26χρονος φαίνεται πως θα γίνει κάτοικος Santiago Bernabeu από την επόμενη σεζόν, αποχωρώντας ως ελεύθερος από τη Liverpool, με τη Real Madrid να επιθυμεί να τον φέρει νωρίτερα από το αναμενόμενο στη διάθεση του Carlo Ancelotti.
Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ των Reds για τη Daily Mail, Lewis Steele, οι Μαδριλένοι θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να αποκτήσουν νωρίτερα τον αμυντικό για να τον έχουν στο τουρνουά του καλοκαιριού, το οποίο ξεκινά για εκείνους στις 17 Ιουνίου.
Το πρόβλημα για τους πρωταθλητές Ευρώπης είναι πως το συμβόλαιο του Trent με τη Liverpool ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, οπότε η Real θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό στους Reds, αν θέλει να κάνει πράξη την επιθυμία της.
Υπάρχει ένα μικρό παράθυρο από την 1η Ιουνίου έως τις 10 Ιουνίου για τους συλλόγους να κάνουν προσθήκες στην ομάδα τους ή να επεκτείνουν τις συμφωνίες των υπαρχόντων παικτών.
Η Liverpool αν επέτρεπε στον ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει πριν τη λήξη του συμβολαίου του, τότε θα εισέπραττε και ένα μικρό ποσό από την Ισπανική ομάδα, αλλά και δεν θα χρειαζόταν να καταβάλει στον Alexander-Arnold τον μηνιαίο μισθό του για τον Ιούνιο.
Παράλληλα, θα χρειαστεί και η έγκριση της Ισπανικής Ομοσπονδίας, αλλά κατά πάσα πιθανότητα αυτή της δοθεί, αν υπάρξει συμφωνία ανάμεσα σε Real Madrid και Liverpool.
