Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Premier League επιβεβαίωσε 2 νέους διαιτητές

Η Premier League επιβεβαίωσε 2 νέους διαιτητές

Η Premier League ανακοίνωσε δύο νέους διαιτητές, χωρίς εμπειρία από αγώνες της Liverpool.

Δεδομένου ότι οι δύο νέοι διαιτητές δεν έχουν διευθύνει ποτέ σε αγώνα της Liverpool τα παιχνίδια των Reds θα μπορούσαν να διευθύνονται από δύο νέους διαιτητές στην Premier League την επόμενη σεζόν.

Δύο διαιτητές αναβαθμίστηκαν από την PGMOL στο καθεστώς Select Group 1 πριν από τη σεζόν 2023–24, καθιστώντας τους τακτικούς διαιτητές στην κορυφαία κατηγορία.

Πρόκειται για τον Tim Robinson, με καταγωγή από το Δυτικό Sussex, και τον Darren Bond, κάτοικο του Lancashire. Και οι δύο είχαν περιορισμένη προηγούμενη εμπειρία ως διαιτητή αγώνων της Premier League.

Ο Bond έχει διαιτητεύσει τέσσερις προηγούμενους αγώνες κορυφαίας κατηγορίας, όλοι από τους οποίους έγιναν την πιο πρόσφατη σεζόν, ενώ ο Robinson είχε διαιτητεύσει τρεις προηγούμενους αγώνες κορυφαίας κατηγορίας, συμπεριλαμβανομένων δύο της περασμένης σεζόν.

Μόνο ο Robinson, ο οποίος υπηρέτησε ως τέταρτος διαιτητής, αλλά κανένας από αυτούς τους αγώνες δεν αφορούσε τη Liverpool

Ο Robinson ήταν ο τέταρτος διαιτητής για την ισοπαλία 0-0 στη Southampton το 2016 και την ήττα με 3-0 στο Brighton νωρίτερα φέτος.

Οι προαγωγές τους συμπίπτουν με πρόσφατες σημαντικές αλλαγές στο σύστημα διαιτησίας της Premier League, συμπεριλαμβανομένης της αποχώρησης του Andre Marriner αυτό το καλοκαίρι.

Εκτός από την αποχώρηση από τη θέση του ως μάνατζερ VAR, ο πρώην διαιτητής Neil Swarbrick άφησε επίσης την εξειδικευμένη θέση του VAR τον Φεβρουάριο.

Ο Howard Webb, ο σημερινός ηγέτης της PGMOL, της ένωσης διαιτητών, έχει υποστηρίξει τη βελτιωμένη επικοινωνία μεταξύ των διαιτητών, των συλλόγων και των θεατών.

Ο Web ήταν στο στούντιο του Sky Sports τον Μάιο για να αντιμετωπίσει μια σειρά από αποφάσεις VAR από νωρίτερα τη σεζόν, αν και δεν ήταν και τόσο αμφιλεγόμενες.

Ο 51χρονος επιβεβαίωσε τα μελλοντικά σχέδια για πρόσθετες διευκρινίσεις μέσω ήχου VAR, αλλά τόνισε ότι «δεν μπορούμε να το παίξουμε ζωντανά».

Σε κάθε περίπτωση, η διαφορά δεν έχει επιλυθεί, καθώς η ίδια η Liverpool έγραψε στο PGMOL για να ζητήσει εξηγήσεις για δύο περίπλοκες αποφάσεις που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια της ισοπαλίας 1-1 με την Aston Villa.

Η PGMOL απέρριψε και τις δύο καταγγελίες, υποστηρίζοντας ότι το προσωπικό της είχε λάβει τις σωστές αποφάσεις.

Δύο νέοι διαιτητές στην Premier League.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com