Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool δεν έχει πρόθεση να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Τhiago

Η Liverpool δεν έχει πρόθεση να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Τhiago

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ ο Τhiago είναι πιθανό να φύγει από το Anfield στο τέλος αυτής της σεζόν με τη λήξη του συμβολαίου του, με τον σύλλογο να μην έχει κανένα σχέδιο να του προσφέρει νέους όρους πέρα από αυτό.

Ο 32χρονος δεν έπαιξε στην τρέχουσα σεζόν λόγω ενός συνεχιζόμενου τραυματισμού στο ισχίο, ενώ το τελευταίο του ξεκίνημα για τους Reds έγινε πριν από εννέα μήνες στην ήττα 3-0 από τη Wolves.

Ο Ισπανός μέσος δεν είναι πιθανό να έρθει σε επαφή με κάποιον από τον Σύλλογο τον Ιανουάριο λόγω των προβλημάτων φυσικής του κατάστασης, με τον διεθνή άσσο να μην αναμένεται να επιστρέψει μέχρι την Πρωτοχρονιά.

Κάθε εβδομάδα που περνά, υπάρχει μια αυξανόμενη αίσθηση ότι ο χρόνος του Thiago στη Liverpool οδεύει προς ένα οριστικό τέλος, αντί για την ένδοξη αποχώρηση που πήρε ο Firmino όταν σκόραρε στην τελευταία του εμφάνιση στο Anfield τον περασμένο Μάιο.

Μπορεί να ήταν επικίνδυνο να τον πουλήσει το περασμένο καλοκαίρι εν μέσω αποχωρήσεων αρκετών άλλων μέσων, αλλά με τη μεσαία γραμμή του Jurgen Klopp να αναπληρώνεται υπέροχα στο μεταξύ, η Liverpool μπορεί τώρα να έχει την πολυτέλεια να χωρίσει τους δρόμους με τον 32χρονο.

Ακόμα κι αν ο χρόνος του στο Anfield έχει επισκιαστεί από τραυματισμούς, δεν πρέπει να λησμονηθεί το πόσο εξαιρετικός ποδοσφαιριστής είναι, καθώς δικαιολογημένα αποκαλείται «Rolls-Royce» από τον Jim White του talkSPORT μετά τη νίκη με 2-0 επί της Watford τον Απρίλιο 2022.

Η Liverpool δεν έχει πρόθεση να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Τhiago

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com