Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool έχει «προσφέρει συμβόλαιο» στον Gabri Viega

Η Liverpool έχει «προσφέρει συμβόλαιο» στον Gabri Viega

Η Liverpool φέρεται να έχει διαπραγματευτεί προσωπικούς όρους με τον μέσο της Celta Vigo, Gabri Viega, αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συμφωνία με την ομάδα του.

Ο Viega είναι ένας από τους πολλούς νεαρούς χαφ που εξετάζονται για μεταγραφή στο Anfield αυτό το καλοκαίρι, έχοντας αναδειχθεί ως κορυφαίο ταλέντο στην Ισπανία. Ο 21χρονος πέτυχε 11 γκολ και έδωσε τέσσερις ασίστ σε 36 παιχνίδια στη LaLiga την περασμένη σεζόν, αλλά το έκανε με την Celta Vigo που τερμάτισε 13η.

Ενώ ο Rafa Benitez αναμένεται να αναλάβει δράση στο Estadio de Balaidos αυτό το καλοκαίρι, ο Veiga θεωρείται ευρέως ότι θα αποχωρήσει. Μαζί με τους Khephren Thuram, Manu Kone και Ryan Gravenberch, ο Ισπανός υπολογίζεται ως πιθανή μετεγγραφή από τη Liverpool.

Ο δημοσιογράφος Oscar Mendez, ο οποίος εδρεύει στο Vigo και καλύπτει τη Celta για τη Relevo, επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό ότι η Liverpool έχει ήδη προσφέρει συμβόλαιο στον Veiga. Γράφοντας στο Twitter, ο Mendez επιβεβαίωσε πληροφορίες από την Ιταλία ότι, καθώς η Napoli παρακολουθεί, η Liverpool παρουσίασε όρους αξίας περίπου 80.000 λιρών την εβδομάδα.

Η αμοιβή των 40 εκατομμυρίων ευρώ (£34,4 εκ.) οφείλεται σε μια ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του νεαρού, η οποία εάν ενεργοποιηθεί, θα υποχρέωνε τη Celta να τον πουλήσει. Αυτό κάνει, κατά κάποιο τρόπο, τις διαπραγματεύσεις απλούστερες, αν και η Liverpool σχεδόν σίγουρα θα εξακολουθούσε να εξετάζει τις επιλογές πληρωμής εάν συμφωνούσε σε μια μεταγραφή.

Μια ρήτρα αποδέσμευσης θα απαιτούνταν συνήθως να καταβληθεί εφάπαξ, αλλά συμβαίνει συχνά οι σύλλογοι να επιδιώκουν να συμφωνήσουν για δόσεις – όπως συνήθως συνέβαινε με μια μεταγραφή. Σε αυτήν την περίπτωση, υπάρχει ένα στοιχείο κινδύνου για το ενδιαφέρον πολλών άλλων συλλόγων, με την Chelsea να φαίνεται μεταξύ αυτών.

Αυτό σημαίνει ότι η Liverpool, εάν επρόκειτο να ενισχύσει το ενδιαφέρον της για τον Viega, πιθανότατα θα έπρεπε να προχωρήσει γρήγορα για να τον αποκτήσει. Θα πρέπει να τονιστεί ότι μια άτυπη προσφορά με προσωπικούς όρους δεν αποτελεί ένδειξη ότι θα γίνει μεταγραφή, καθώς ο σύλλογος διεξάγει παρόμοιες συζητήσεις με τους παράγοντες άλλων στόχων.

Ο David Lynch του Football Insider ανέφερε προκαταρκτικές συζητήσεις με τους εκπροσώπους τόσο του Thuram όσο και του Kone, για παράδειγμα. Αυτό επιτρέπει μια βεβαιότητα σχετικά με τις προθέσεις ενός παίκτη εάν η Liverpool αποφασίσει στη συνέχεια ότι θέλει να επιδιώξει μια συμφωνία και να προσθέσει οποιονδήποτε από τους Viega, Τhuram, Κone ή άλλο μέσο, στην μετεγγραφή του Alexis Mac Allister.

Η Liverpool έχει «προσφέρει συμβόλαιο» στον Gabri Viega

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com