Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η σημαντική συμβουλή του Luis Suarez στον Darwin Nunez

Η σημαντική συμβουλή του Luis Suarez στον Darwin Nunez

Ο Darwin Nunez βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στο επίκεντρο έντονης κριτικής, τόσο με την πράξη του να διαγράψει από τον λογαριασμό του στο Instagram τις φωτογραφίες που έχουν σχέση με την Liverpool, όσο και με την έντονη φημολογία, προερχόμενη από αμφισβητούμενες πάντως πηγές, περί ενδιαφέροντος της Barcelona για απόκτηση του αυτό το καλοκαίρι.

Ο 24χρονος Ουρουγουανός δεν έχει σκοράρει στις τελευταίες επτά εμφανίσεις του και την Παρασκευή, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου για τον αγώνα με την Aston Villa, ο Jurgen Klopp έσπευσε να απορρίψει κατηγορηματικά τα σενάρια περί αποχώρησης του Nunez από το Anfield.

Ο Luis Suarez, τον οποίο ο Nunez θαυμάζει απεριόριστα, με αφορμή την σκληρή κριτική που δέχεται το Νο 9 των Reds, έσπευσε να τον συμβουλεύσει, μέσα από την πλατφόρμα X (πρώην Twitter) να έχει «θετική σκέψη» και να συνεχίσει να «κοιτάζει μπροστά».

Ο Nunez, σε συνέντευξη του στο ESPN Uruguay, δήλωσε για τη σχέση του με τον Suarez: «Εκτός γηπέδου, έχουμε πολύ καλό δέσιμο, τον ακολουθώ πάντα, γιατί ο Luis είναι είδωλο για μένα και τον συμβουλεύομαι συνέχεια».

«Για παράδειγμα, όταν δέχθηκα την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με την Crystal Palace ο Luis ήταν ο πρώτος που μου έστειλε μήνυμα γράφοντας μου χαρακτηριστικά: «Ηλίθιε, μην το κάνεις αυτό, ένας άλλος ηλίθιος σε συμβουλεύει που το έχει κάνει χιλιάδες φορές!» Με τον Luis δημιουργήσαμε έναν πολύ ωραίο δεσμό».

Ο 37χρονος πλέον Suarez, αγωνίζεται στην Inter Miami και ελπίζει ότι θα βρίσκεται στις επιλογές του Marcelo Bielsa για την εθνική Ουρουγουάης, η οποία θα συμμετάσχει στο Copa America το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ελπίζουμε πως ο Nunez θα ακολουθήσει και αυτή τη φορά την συμβουλή του Suarez, για να παραμείνει θετικός, αν και έχουμε την αίσθηση ότι, με τη λήξη της τρέχουσας σεζόν, η φημολογία γύρω από το μέλλον του θα ενταθεί.

Η σημαντική συμβουλή του Luis Suarez στον Darwin Nunez

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com