Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η ενημέρωση του Klopp για τους τραυματισμούς των Lovren και Wijnaldum

Η ενημέρωση του Klopp για τους τραυματισμούς των Lovren και Wijnaldum

Την τελευταία της ημέρα στην Marbella διανύει η Liverpool, καθώς η αποστολή της ομάδας αύριο το μεσημέρι θα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για την Αγγλία και το Merseyside. Ο Jürgen Klopp έδωσε την ενήμερωσή του πριν την τελευταία προπόνηση των Reds επί Ισπανικού εδάφους.

Αυτή περιλάμβανε νέα για τους τραυματίες, δηλαδή τον Gini Wijnaldum και τον Dejan Lovren. Ο Ολλανδός μέσος έχει ταξιδέψει κανονικά στην Ισπανία, αλλά δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί, ενώ ο Κροάτης στόπερ παρέμεινε στο Melwood και ελπίζει να προλάβει την Bayern.

Για τον Lovren ο Klopp ανέφερε: 

“ Δεν θέλω να τον βγάλω από τώρα εκτός από το παιχνίδι με την Bayern, αλλά δεν μπορούμε να παίζουμε αυτές τις καταστάσεις. ”

“ Δεν είναι εδώ για καλό λόγο. Γιατί δεν θα μπορούσε να προπονηθεί μαζί μας. Από την Παρασκευή θα είμαστε πίσω στην Αγγλία και το Σάββατο θα ξεκινήσουμε προπονήσεις στο Melwood. Εκεί είναι ο Lovren και θα δούμε την κατάστασή του. ”

“ Όπως και να ‘χει θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Αν ο Dejan δείξει έτοιμος να αγωνιστεί την Δευτέρα, τότε θα το σκεφτούμε. Αν όχι, θα εξετάσουμε άλλες λύσεις. ”

“ Προς το παρόν προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα και να κάνουμε τα πλάνα μας χωρίς τον Dejan. Πρέπει να βρούμε άλλες λύσεις. ”

Για τον Wijnaldum: 

“ Ο Gini δεν προπονήθηκε χθες. Είχε ένα πολύ καλό παιχνίδι και μετά αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα. ”

“ Θα προπονηθεί σήμερα. Όλα καλά. ”

Επανέρχεται σήμερα στις προπονήσεις ο Wijnaldum.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com