Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η βελτίωση του Darwin Nunez πρώτος στόχος του Slot

Η βελτίωση του Darwin Nunez πρώτος στόχος του Slot

Έτοιμος να πιάσει δουλειά στη Liverpool είναι ο Arne Slot, με την πρόσληψη του από τον σύλλογο να έχει ήδη ανακοινωθεί και τον πρώτο του στόχο να αφορά τον Darwin Nunez, ο οποίος θα μπει στην τρίτη του σεζόν στο Anfield.

Άπαντες στους Reds αναγνωρίζουν πως ο επιθετικός δεν έχει μέχρι στιγμής εκπληρώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν για εκείνον, όταν αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2022 από τη Benfica και θεωρούν πως αυτό μπορεί να το αλλάξει ο 45χρονος Ολλανδός.

Αμέσως μετά την επιστροφή των παικτών από την καλοκαιρινή τους άδεια, ο Slot θα δουλέψει πολύ προσεκτικά με τον Ουρουγουανό, ώστε να του εξηγήσει ποια ήταν τα λάθη που έκανε και τον άφησαν εκτός ενδεκάδας στα τελευταία ματς της σεζόν, αλλά και μακριά από τα γκολ από τις αρχές Απριλίου και το τέρμα του κόντρα στη Sheffield United.

Ο Slot έχει σημαντική ατομική παρουσία στην αίθουσα ανάλυσης, καθώς και στα γήπεδα προπόνησης, και είναι γνωστό ότι συνθέτει τα δικά του κλιπ από την εμφάνιση ενός παίκτη σε έναν συγκεκριμένο αγώνα, αντί να βασίζεται στους αναλυτές του συλλόγου.

Με τον τρόπο αυτό θέλει να βοηθήσει τον Darwin να γίνει πιο αποτελεσματικός στα τελειώματα των φάσεων, με τον πρώην τεχνικό της Feyenoord να είναι βέβαιος για τις ικανότητες του 24χρονου, καθώς και για τα περιθώρια βελτίωσης που έχει.

Στις συζητήσεις του με τους ανθρώπους του συλλόγου φέρεται να δήλωσε ενθουσιασμένος με την παρουσία του Nunez στο ρόστερ και έτοιμος να είναι πάντα στο πλευρό του, για να μπορέσει να κάνει τη διαφορά στην Premier League με τη φανέλα της Liverpool.

Στη Liverpool εξακολουθούν να πιστεύουν στον Darwin, δεν τον παραχωρούν και θεωρούν πως με τον Slot θα μπορέσει να αφήσει πίσω του τις χαμένες ευκαιρίες των 2 προηγούμενων σεζόν.

Οι Reds συνεχίζουν να πιστεύουν στον Darwin Nunez.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com