Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ζητά υπομονή για τις μετεγγραφές ο Klopp

Ζητά υπομονή για τις μετεγγραφές ο Klopp

Ο Jurgen Klopp είχε πει μετά το παιχνίδι με τη Middlesbrough πως η μεγαλύτερη δουλειά αναφορικά με τις μετεγγραφές είχε γίνει. Ασφαλώς δεν εννοούσε πως είχαν γίνει σχεδόν όλες οι διαπραγματεύσεις. Εννοούσε πως η Liverpool ξέρει ποιους θέλει και μέχρι  που προτίθεται να φθάσει για αυτούς.

Και όταν αργότερα είχε πει πως καλό θα ήταν να γίνει το μεγαλύτερο μέρος του δούναι και λαβείν με την έναρξη της προετοιμασίας είχε παραδεχθεί πως αυτό δεν είναι εύκολο. Όπερ και εγένετο. Σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία της Liverpool και ο Mohamed Salah είναι ο μόνος παίκτης που έχει αποκτηθεί και  προορίζεται να ενισχύσει άμεσα την πρώτη ομάδα. Ο ίδιος ο Klopp ζήτησε από τους φίλους της ομάδας να είναι υπομονετικοί :

« Η μετεγγραφική αγορά άνοιξε πριν λίγες μέρες. (σ.σ η περίοδος αυτή ξεκινά 1/7 επίσημα και όχι 1/6 που νομίζουν πολλοί). Θα είναι μία δύσκολη περίοδος διότι στην Αγγλία γίνεται ολοένα και δυσκολότερη. Αλλά έχουμε κάνει πολλά καλά πράγματα μέχρι τώρα. Αν δεν το βλέπετε μπορείτε να φανταστείτε πως έχουμε κάνει πράγματα που δεν βλέπει ο κόσμος. Κάποιες φορές πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και σε αυτή τη στιγμή είμαστε τώρα. Να περιμένουμε για την κατάλληλη στιγμή και να δούμε τι θα συμβεί.» είπε ο Klopp στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com