Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ευχαρίστησε τον cameraman ο Κlopp, ο οποίος βρήκε την βέρα του!

Ευχαρίστησε τον cameraman ο Κlopp, ο οποίος βρήκε την βέρα του!

Ο Jürgen Klopp ανησύχησε πολύ όταν έχασε τη βέρα του στο γήπεδο όταν γιόρταζε τη νίκη της Liverpool, αλλά απέκτησε έναν νέο «ήρωα» και ένα ιδιαίτερο προνόμιο για το ποιος το βρήκε.

Όλοι στο Anfield πανηγύριζαν, αφού οι Reds κέρδισαν 4-2 επί της Newcastle, με τον προπονητή να συμμετέχει στους πανηγυρισμούς καθώς φρόντισε να χειροκροτήσει και τις τέσσερις εξέδρες. Ωστόσο ο Klopp, γρήγορα τρόμαξε καθώς συνειδητοποίησε όταν έσφιξε τα χέρια του την ώρα που πήγαινε στην Anfield Road ότι δεν φορούσε πλέον τη βέρα του.

Άρχισε γρήγορα την αναζήτησή της στον αγωνιστικό χώρο και ζήτησε τη βοήθεια ενός φύλακα, προτού πλησιάσει ο εικονολήπτης και ο βοηθός του, οι οποίοι «τελείωσαν» τον πανικό του Κlopp, με τη βέρα του να βρίσκεται πολύ σύντομα.

Αυτό σήμαινε ότι το αφεντικό είχε τον νέο του «ήρωα» την πρώτη μέρα του 2024 και ο Κlopp έφτασε στο σημείο να πει ότι ο συγκεκριμένος cameraman έχει τώρα την ελευθερία να έρθει από κοντά – ένα μεγάλο προνόμιο, αν σκεφτούμε πόσο δεν θέλει ο Klopp κοντά του τις κάμερες.

«Είναι πάλι εδώ (επιδεικνύει τη βέρα του). Δεν ασχολούμαι με τα κοσμήματα, αλλά αυτό είναι το μόνο δαχτυλίδι χωρίς το οποίο δεν μπορώ να ζήσω», είπε ο Κlopp μετά τον αγώνα στο beIN SPORTS. «Και ο cameraman που το βρήκε είναι ο ήρωάς μου. Λέω, είσαι ο πρωτοχρονιάτικός μου ήρωας για το 2024. Και από εδώ και πέρα, αν θέλει να έχει ολόκληρο το πρόσωπό μου [μπροστά στην κάμερα], μπορεί να ερθει!»

Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Jürgen Klopp χάνει τη βέρα του. Αργότερα εξήγησε: «Την έχασα μια φορά και χρειαζόμουν έναν επαγγελματία δύτη γιατί την έχασα στη θάλασσα. Κατά καιρούς [συμβαίνει] όταν χάνω ένα ή δύο κιλά. Ήμουν πολύ ζωηρός και το έχασα και έπαθα ένα τεράστιο σοκ. Ο cameraman με ενόχλησε αρκετές φορές αυτή τη σεζόν, αλλά τώρα έχει πολλά πλάνα ελεύθερα γιατί αυτό σήμερα ήταν πολύ σημαντικό».

Ευχαρίστησε τον cameraman ο Κlopp, ο οποίος βρήκε την βέρα του!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com