Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ερωτηματικό για το Merseyside derby οι δύο Βραζιλιάνοι

Ερωτηματικό για το Merseyside derby οι δύο Βραζιλιάνοι

Μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων δεν υπάρχει καθόλου καιρός για χάσιμο καθώς έχουμε Merseyside derby την πρώτη του Απριλίου στο Anfield. Το παιχνίδι έχει σέντρα στις 14.30 ώρα Ελλάδος και άρα είναι το εναρκτήριο της αγωνιστικής.

Και κάπου εδώ αρχίζουν υψώνεται ένα σύννεφο σχετικά με τη συμμετοχή των Firmino, Coutinho. Ποιο είναι αυτό;  Το γεγονός πως οι δύο παίκτες είναι μέρος της αποστολής της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας και για το παιχνίδι απέναντι στην Παραγουάη, το οποίο θα τελειώσει περίπου στις 05.30 ώρα Ελλάδος τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Για να γλυτώσουν το τεράστιο ταξίδι, η Liverpool ενδέχεται να χρησιμοποιήσει ιδιωτικό τζετ για να φέρει πίσω τους δύο παίκτες όπως είχε κάνει το Νοέμβριο πριν το ταξίδι στο Southampton. Κάτι τέτοιο θα σήμαινε πως Πέμπτη μεσημέρι οι δύο παίκτες θα είναι στο Liverpool για αποθεραπεία και Παρασκευή θα προπονούνταν κανονικά ενόψει του παιχνιδιού του Σαββάτου. Μένει να δούμε αν η Liverpool όντως θα χρησιμοποιήσει ξανά την ίδια τακτική για να έχει σύντομα τους Βραζιλιάνους της στο Melwood.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com