Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εποχή Arne Slot και επίσημα στη Liverpool!

Εποχή Arne Slot και επίσημα στη Liverpool!

Προπονητής της Liverpool είναι και επίσημα από το απόγευμα της Δευτέρας ο Arne Slot, με τον σύλλογο να ανακοινώνει την πρόσληψη του Ολλανδού, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Jurgen Klopp.

Ο προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο με τους Reds για τα επόμενα τρία χρόνια και θα φτάσει στο Anfield μετά από τρεις άκρως επιτυχημένες σεζόν με τη Feyenoord, κατά τη διάρκεια των οποίων την οδήγησε στον τίτλο του πρωταθλήματος το 2023 και αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στην Eredivisie σε δύο περιπτώσεις.

Πιο πρόσφατα, βοήθησε τον σύλλογο του Ρότερνταμ να κερδίσει το KNVB Cup τον Απρίλιο, αφού νίκησαν τη NEC Nijmegen με 1-0 στον τελικό.

Πριν μετακομίσει στη Feyenood, ο Slot κατείχε τη θέση του προπονητή της ΑΖ Alkmaar και την είχε οδηγήσει στη δεύτερη θέση του πίνακα, υστερώντας από τον Ajax μόνο στη διαφορά τερμάτων, όταν η ολλανδική σεζόν ακυρώθηκε λόγω COVID-19 το 2019- 20.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, έπαιξε κυρίως ως μέσος, αγωνιζόμενος για τις FC Zwolle, NAC Breda, Sparta Rotterdam και PEC Zwolle πριν κρεμάσει τα παπούτσια του το 2013.

Σημαντικό ρόλο στο deal με τον Slot, είχε ο νέος αθλητικός διευθυντής, Richard Hughes, ο οποίος τον περασμένο μήνα ταξίδεψε στην Ολλανδία, για να συνομιλήσει με τον 45χρονο, ενώ ήταν εκείνος που συμφώνησε με τη Feyenoord για το ποσό που χρειάστηκε να πληρώσουν οι Reds ως αποζημίωση.

Τώρα σύντομα θα γίνει ο πρώτος προπονητής της Liverpool FC από την Ολλανδία – με την πρώτη του προετοιμασία για την ομάδα να ξεκινά τον Ιούλιο.

Ο Arne Slot και επίσημα στους Reds.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com