Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιτέλους, εντοπίστηκε το μέρος που βρίσκεται ο Arne Slot…..

Επιτέλους, εντοπίστηκε το μέρος που βρίσκεται ο Arne Slot…..

Ο Arne Slot δεν έχει παρουσιαστεί ακόμη επίσημα στο ρόλο του ως προπονητής της Liverpool και μια νέα ενημέρωση στα social media εξηγεί πού βρισκόταν ο Ολλανδός.

Ο Slot ανακοινώθηκε ως διάδοχος του Jurgen Klopp στις 20 Μαΐου, αλλά παρά το γεγονός ότι η δουλειά του ξεκινά επίσημα την 1η Ιουνίου, δεν έχει μιλήσει ακόμα ως προπονητής. Αυτό έχει προκαλέσει σύγχυση στους οπαδούς, με τον σύλλογο να αναμένει να διεξάγει μια εσωτερική συνέντευξη με τον Slot πριν από μια συνέντευξη Τύπου για τα αποκαλυπτήρια.

Αλλά με τις υποχρεώσεις προς τα μέσα ενημέρωσης να μην είναι πλέον πιθανές μέχρι πιο κοντά στον Ιούλιο, όταν ο Ολλανδός θα αρχίσει να δουλεύει με τους παίκτες του στο προπονητικό κέντρο AXA, ο Slot αντί αυτού προτίμησε να περάσει τον χρόνο του σε διακοπές.

Η κόρη του προπονητή, Isa, μοιράστηκε μια σειρά από ενημερώσεις στο Instagram από το ταξίδι τους στην Ibiza, όπου η οικογένεια διαμένει στο ξενοδοχείο OKU. Ο Slot και η σύζυγός του Mirjam φωτογραφήθηκαν μαζί με την Isa στην περιοχή της πισίνας, ενώ πήραν επίσης ένα γεύμα στο Zuma, ένα ιαπωνικό εστιατόριο στο νησί.

Αυτό εξηγεί γιατί ο νέος προπονητής είναι τόσο ήσυχος καθώς πλησιάζει στο τέλος της δεύτερης εβδομάδας της θητείας του – και θα μπορούσε επίσης να υποδηλώνει την έλλειψη μέσων ενημέρωσης από την πλευρά του συλλόγου, επίσης.

Μετά από ένα πιο πολυάσχολο από το συνηθισμένο τέλος της περιόδου, καθώς ο Klopp, το επιτελείο του και παίκτες υψηλού προφίλ, όπως ο Thiago και ο Joel Matip αποχώρησαν, η ομάδα των μέσων ενημέρωσης της Liverpool θα απολαμβάνει επίσης το καλά κερδισμένο ρεπό της.

Ωστόσο, τα πράγματα αναμένεται να ξαναμπούν σε ρυθμούς τις επόμενες εβδομάδες, καθώς ο διευθύνων σύμβουλος ποδοσφαίρου Michael Edwards και ο αθλητικός διευθυντής Richard Hughes εργάζονται πάνω στα σχέδια για την επόμενη σεζόν.

Μεγάλο μέρος της πρώτης ομάδας της Liverpool βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διεθνείς υποχρεώσεις, με 10 παίκτες να πηγαίνουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανίας. Το εν λόγω τουρνουά ξεκινά την Παρασκευή, με τη Σκωτία του Andy Robertson να αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα Γερμανία, ενώ το Copa America – στο οποίο συμμετέχουν οι Alisson, Luis Diaz, Darwin Nunez και Alexis Mac Allister – ξεκινά στις 20 Ιουνίου στις ΗΠΑ.

Επομένως, από την πρώτη ομάδα του Slot για την προετοιμασία θα λείψουν αρκετοί βασικοί παίκτες, αν και ο Mohamed Salah θα πρέπει να είναι ένας από αυτούς που θα παρουσιαστούν στο AXA για την πρώτη ημέρα.

Επιτέλους, ο Arne Slot εντοπίστηκε που βρίσκεται…..

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com