Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστρέφουν οι Salah και Mane κόντρα στη City!

Επιστρέφουν οι Salah και Mane κόντρα στη City!

Τη Manchester City αντιμετωπίζει σε λίγες ώρες η Liverpool και συγκεκριμένα στις 03:00 ώρα Ελλάδος στο New Jersey για το International Champions Cup. Έτοιμοι να κάνουν το ντεμπούτο τους στη φετινή pre season είναι οι Sadio Mane και Mohamed Salah.

Ο Jürgen Klopp θα παρατάξει την πιο δυνατή ομάδα μέχρι στιγμής στο φιλικό κόντρα στη Manchester City, με τους δύο Αφρικανούς άσους να είναι τα κεντρικά πρόσωπα της αναμέτρησης. Ο Gini Wijnaldum είναι έτοιμος να κάνει και εκείνος το ντεμπούτο του στη φετινή pre season των Reds.

Κάτω από τα δοκάρια κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει ο Loris Karius, ο οποίος είναι δεδομένο, πως δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Στο δεξί άκρο της αμύνας θα βρεθεί ο Nathaniel Clyne, ο Andrew Robertson στο αριστερό με τους Joe Gomez και Virgil Van Dijk να είναι το δίδυμο των στόπερ.

Υπάρχει η πιθανότητα να δούμε και τον Naby Keita και τον Fabinho μαζί στη μεσαία γραμμή ως βασικούς, ωστόσο κάτι τετοιο δεν είναι σίγουρο. Ο Jame Milner μοιάζει πιο σίγουρος για βασικός στο χώρο του κέντρου.

Φανέλα βασικού είναι έτοιμοι να πάρουν και οι Daniel Sturridge στην κορυφή της επίθεσης και Adam Lallana είτε ως δεκάρι είτε λίγο περισσότερο προς τα άκρα. Δεδομένος μοιάζει ο χρόνος συμμετοχής των Salah και Mane στην επίθεση.

Ο Divock Origi θα προσπαθήσει να βρεί τον δρόμο προς τα δίχτυα και να μην συνεχίσει τις απογοητευτικές εμφανίσεις.

Ενδιαφέρον θα έχει σίγουρα η εμφάνιση του ταλαντούχου νεαρού Curtis Jones, ενώ είναι πιθανό να πάρουν την ευκαιρία τους και οι τερματοφύλακες Kamil Grabara και Caoihmin Kehheler απέναντι στους Πολίτες τα ξημερώματα της Πέμτης.

O Klopp μίλησε για την εκ νέου συνάντηση του Salah με την πρώην ομάδα του
Επιστροφή για τον Mo Salah.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com