Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστρέφει για Moreno η Sevilla;

Επιστρέφει για Moreno η Sevilla;

Αποτελεί κοινό μυστικό πως ο Alberto Moreno αποτελεί μαζί με τους Lazar Markovic και Mamadou Sakho, τους παίκτες που είναι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση, με την αποχώρησή του να κρίνει πολλά γύρω από το θέμα του αριστερού μπακ.

Πάρα την ουσιαστικά νεκρή χρονιά του φέτος, δεν είναι παίκτης που περνάει απαρατήρητος στο μεταγραφικό παζάρι, με την Napoli να καταθέτει πρόταση 11 εκατομμυρίων λιρών – η οποία και απορρίφθηκε – ενώ έχει γραφτεί και για τις δύο ομάδες του Μιλάνου. Όμως, το ενδιαφέρον μπορεί να προκύψει από αλλού, εν τέλει.

Η Sevilla έχει ακόμα σε εκτίμηση τον Alberto, και το ναυάγιο στην υπόθεση Amavi μπορεί να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον της ομάδας της Ανδαλουσίας για τον πρώην παίκτη της. Σύμφωνα με την Diario de Sevilla, ο Jordan Amavi, στον οποίο είχαν καταλήξει για την αριστερή πλευρά της άμυνας στην Sevilla, κόπηκε στα ιατρικά σήμερα.

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για «αναζήτηση άλλων εναλλακτικών», με τον Alberto Moreno να παραμένει πάντα στα υπόψιν, χωρίς να προτρέχουμε ή να θεωρούμε δεδομένο πως η Sevilla θα ασχοληθεί ξανά με τον παίκτη. Αναμένουμε πιθανές εξελίξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com