Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιμένουν οι Γερμανοί για Sane και Musiala

Επιμένουν οι Γερμανοί για Sane και Musiala

Διακοπή για αγώνες των εθνικών ομάδων χωρίς να κάνουν την εμφάνιση τους νέες μεταγραφικές φήμες ενόψει Ιανουαρίου και καλοκαιριού δεν υπάρχει. Οι τελευταίες έχουν προέλευση από την Γερμανία και συνδέουν τη Liverpool με δύο αστέρες της Bayern Munich.

Ο λόγος για τον Leroy Sane και τον Jamal Musiala. Ο πρώτος είναι γνωστός σε όλους στην ομάδα από το πέρασμα του από την Manchester City, ενώ ο δεύτερος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όντας γεννηθείς το 2003.

Το Γερμανικό, Sport 1 αναφέρει σε νεότερο ρεπορτάζ του πως πράγματι η Liverpool έχει στη λίστα της, τον Sane και παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση του, αφού ενδιαφέρεται να τον φέρει στο Anfield, σε περίπτωση που αποχωρήσει από αυτό ο Mo Salah στο τέλος της φετινής σεζόν.

Η Bild, με τη σειρά της προσθέτει πως οι Reds έχουν στο στόχαστρο τους και τον Jamal Musiala των πρωταθλητών Γερμανίας, ο οποίος δεν βρίσκεται κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με την Bayern.

Οι Βαυαροί σαφώς και δεν θέλουν να χάσουν κανέναν από τους δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι όμως δεσμεύονται με συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, αφού εκείνο του Sane ολοκληρώνεται το 2025 και εκείνο του Musiala έναν χρόνο αργότερα.

Για αμφότερες τις περιπτώσεις δεν υπάρχει όμως κάτι το περισσότερο, όπως προσθέτουν και τα Γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

O Jurgen Klopp με τον Leroy Sane στο Community Shield.
O Jurgen Klopp με τον Leroy Sane στο Community Shield του 2019.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com