Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Επιμένουν για Ceballos και Liverpool οι Ισπανοί

Επιμένουν για Ceballos και Liverpool οι Ισπανοί

O Ceballos στο στόχαστρο της Liverpool;

Τα δημοσιεύματα από Ισπανία μεριά επιμένουν για Dani Ceballos και Liverpool, με το Klopp effect να βρίσκει άλλη μία επίκληση για την υποστήριξη φημών.

Αυτή τη φορά, είναι η ισπανική Diario Gol που γράφει ότι ο Ισπανός μέσος της Real Madrid είναι θετικός σε μετακίνησή του στο Merseyside. Ο Dani έχει αγωνιστεί μόλις 186 λεπτά στην La Liga φέτος και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς στην Real δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Dani Ceballos με την φανέλα της Real Madrid.
Ο Dani Ceballos με την φανέλα της Real Madrid.

Με το Παγκόσμιο Κύπελλο να έρχεται το καλοκαίρι, ο Ceballos πιστεύει ότι ο Jurgen Klopp είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να τον βοηθήσει να αναγεννήσει την καριέρα του. Είναι νεαρός κι εξαιρετικά ταλαντούχος – μπορώ να πω με θάρρος ότι τον ήθελα σαν τρελός το καλοκαίρι, έκανε απίστευτα πράγματα με την Ισπανία στο Euro U21 – ωστόσο, η ρήτρα αποδέσμευσης του είναι τεράστια (500 εκατομμύρια ευρώ παρακαλώ), δείγμα της διάθεσης της Real Madrid να παραχωρήσει τον παίκτη.

Δεν τίθεται ζήτημα Ceballos. Πρέπει να αλλάξουν δραματικά οι καταστάσεις για να μπούμε σε σοβαρή κουβέντα για την υπόθεσή του.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com