Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επικρίθηκε για την συμπεριφορά του προς τους Red fans ο Klopp

Επικρίθηκε για την συμπεριφορά του προς τους Red fans ο Klopp

Ο Klopp επικρίθηκε από τους fans καθώς οργίστηκε με όσους τραγουδούσαν το τραγούδι του το Σάββατο, έχοντας εξηγήσει όμως το αφεντικό της Liverpool προηγουμένως.

Η Liverpool προηγήθηκε με 3-1 στη νίκη της επί της Bournemouth στο Anfield όταν, στο 74ο λεπτό, οι οπαδοί άρχισαν να τραγουδούν το τραγούδι του Κlopp

«Είμαι τόσο χαρούμενος που ο Jürgen klopp είναι Κόκκινος», ήχησε γύρω από το στάδιο κατά τη διάρκεια μιας φάσης που οι Κόκκινοι είχαν στην κατοχή τους την μπάλα, καθώς αυτή πήγαινε από τον Salah στον Alisson, στον Konate και μετά πίσω στον Salah. Όμως ο μάνατζερ έκανε χειρονομία στους οπαδούς να σταματήσουν, εμφανώς έξαλλος.

Ο Κlopp ακούστηκε ακόμη και κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του αγώνα της Premier League να λέει: «Μπορείς να σταματήσεις να τραγουδάς αυτό το σκατό; Μπορείς να σταματήσεις!?»

Τα σχόλιά του δεν έτυχαν καθολικής εκτίμησης από τους οπαδούς, με πολλούς – συμπεριλαμβανομένων εκείνων στο παιχνίδι – να επικρίνουν τη στάση του Κlopp. Θα μπορούσε σίγουρα να θεωρηθεί ως αχάριστο από τον μάνατζερ, με τους στίχους του τραγουδιού, στη μελωδία του «I Feel Fine» των Beatles, που σχεδιάστηκε για να του αποτίσουν φόρο τιμής.

Όμως, μιλώντας τον Απρίλιο, ο Klopp εξήγησε γιατί προτίμησε οι οπαδοί να μην το τραγουδούν παρά μόνο μετά τα παιχνίδια, αφού είδε τη Liverpool να χάνει το προβάδισμα με 3-0 εναντίον της Tottenham, πριν από μια νίκη με 4-3 στις καθυστερήσεις.

«Αν θέλετε να το τραγουδήσετε, τραγουδήστε το μετά το παιχνίδι στο μπαρ, όπου κι αν είναι», είπε τότε. «Επειδή είναι σχεδόν σαν να κλείνουμε το παιχνίδι, έχουμε προηγηθεί 3-0 [μετά από 15 λεπτά] και αρχίζουν «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Jürgen klopp είναι κόκκινος» και σκέφτηκα: «Δεν τελείωσε». Λοιπόν, θα ήταν πολύ ωραίο να το αφήσεις για αργότερα».

Η παραπάνω δήλωση εξηγεί, ως ένα βαθμό, γιατί ο Κlopp ήταν έξαλλος με τους οπαδούς το Σάββατο, καθώς αν και Liverpool προηγήθηκε με 3-1, υπήρχαν ακόμη 16 λεπτά, στα οποία θα έπρεπε να παίξει με 10 παίκτες. Ο Alexis Mac Allister είχε πάρει κόκκινη κάρτα και παρ’ όλο που το γκολ του Diogo Jota ήρθε μετά από αυτό, υπήρχε ακόμη ο κίνδυνος των αντεπιθέσεων της Bournemouth.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα δεδομένης της αβεβαιότητας σχετικά με τον προστιθέμενο χρόνο, σύμφωνα με τις νέες οδηγίες αυτή τη σεζόν, με έξι λεπτά τελικά να προστεθούν στο παιχνίδι του Σαββάτου. Υπάρχει σίγουρα μια συζήτηση για το αν ο Κlopp είχε δίκιο ή όχι, αλλά η επιμονή του για το τραγούδι νωρίτερα φέτος έχει νόημα – απλά δεν θέλει να επικρατήσει εφησυχασμός.

Επικρίθηκε για την συμπεριφορά του προς τους Red fans ο Klopp

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com