Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του Szoboszlai στο EURO με την Ουγγαρία

Επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του Szoboszlai στο EURO με την Ουγγαρία

Το Euro διεξάγεται φέτος στη Γερμανία και θα συμμετάσχουν αρκετοί παίκτες της Liverpool, με τον Dominik Szoboszlai να είναι το πρώτο όνομα που επιβεβαιώνεται.

Είναι άλλο ένα πλήρες πρόγραμμα για διεθνείς παίκτες φέτος, με το Euro να ακολουθεί γρήγορα την ολοκλήρωση της σεζόν 2023/24. Το τουρνουά ξεκινά στις 14 Ιουνίου και τελειώνει στο Βερολίνο στις 14 Ιουλίου, αν και κάθε παίκτης που θα κληθεί θα συμμετέχει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φάσης των ομίλων στις 26 Ιουνίου.

Ο Szoboszlai θα είναι ένας από τους πολλούς που ελπίζουν να προχωρήσουν στα νοκ άουτ, αφού ονομάστηκε στην ομάδα 26 παικτών της Ουγγαρίας, με τον 23χρονο να οδηγεί τη χώρα του ως αρχηγός της, στο πρώτο του διεθνές τουρνουά.

Ο Szoboszlai, που περιλαμβάνεται μεταξύ των επιλογών προς τα εμπρός της Ουγγαρίας, θα είναι πρόθυμος να βρει φόρμα έχοντας χάσει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Euro 2020 λόγω τραυματισμού. Η Ουγγαρία απέτυχε να βγει από τη φάση των ομίλων την τελευταία φορά και σίγουρα επιθυμεί να αποφύγει μια παρόμοια μοίρα όταν θα αντιμετωπίσει τους οικοδεσπότες Γερμανία, Σκωτία και Ελβετία στον όμιλο Α.

Από τη σκοπιά της Liverpool, εάν η Ουγγαρία έπεφτε νοκ άουτ στο πρώτο στάδιο, ο Szoboszlai θα επέστρεφε για την προετοιμασία της σεζόν εγκαίρως για τα τρία φιλικά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κάθε παίκτης αναμένεται να έχει τουλάχιστον τρεις εβδομάδες άδεια αυτό το καλοκαίρι και μια έξοδος από τη φάση των ομίλων για οποιονδήποτε Red, θα μπορούσε να δει την επιστροφή του από τις 18 Ιουλίου.

Δεδομένου ότι αυτή θα είναι η πρώτη pre-season του Arne Slot, θα είναι ζωτικής σημασίας να είναι όλη η ομάδα μαζί για όσο το δυνατόν περισσότερο, για να αντιμετωπίσουν τις νέες απαιτήσεις. Είναι πέρα ​​από τον έλεγχο της Liverpool ωστόσο, το πότε κάθε ένας από τους διεθνείς της θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του, γνωρίζοντας πως έως και 10 Reds θα μπορούσαν να συμμετέχουν στο Euro και άλλοι τέσσερις στο Copa America.

Επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του Szoboszlai στο EURO με την Ουγγαρία

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com