Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Robertson 8 ημέρες πριν την πρεμιέρα

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Robertson 8 ημέρες πριν την πρεμιέρα

Ο Andy Robertson επέστρεψε στις προπονήσεις μετά τα προβλήματα τραυματισμού που τον έχουν κρατήσει μέχρι στιγμής εκτός των αγώνων προετοιμασίας της Liverpool.

Ο αριστερός μπακ φάνηκε να κινείται ελεύθερα στην προπόνηση, καθώς η ομάδα του Arne Slot προετοιμάζεται για τα δύο φιλικά που θα διεξαχθούν στο Anfield την Κυριακή.

Ο Robertson πέρασε μια περίεργη περίοδο προετοιμασίας, εντάχθηκε στην ομάδα και ταξίδεψε στην Αμερική, ενώ δεν μπόρεσε να παίξει στα φιλικά των Κόκκινων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι «είχε έναν μικρό τραυματισμό στο Euro και στη συνέχεια έπρεπε να αναρρώσει από αυτόν», εξήγησε ο Slot.

Αντί να παίξει στα φιλικά, ο 30χρονος συνέχισε την αποθεραπεία του, αφού έπαιξε σχεδόν 400 λεπτά για τη Σκωτία αυτό το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένων και των 90 λεπτών σε όλους τους αγώνες του Euro 2024 στη Γερμανία. Ευτυχώς, ο Robertson επέστρεψε στις προπονήσεις και φαίνεται να επιστρέφει στον παλιό του ζωηρό εαυτό για τη νέα σεζόν.

Σε ερώτηση στις ΗΠΑ, ο Slot δεν αποκάλυψε το συγκεκριμένο πρόβλημα τραυματισμού του Σκωτσέζου, επιλέγοντας να το περιγράψει απλώς ως «ιατρικό ζήτημα».

Σε αντίθεση με ορισμένους από τους αντιπάλους της Liverpool, δηλαδή τη Man United, οι Κόκκινοι είναι αυτή τη στιγμή απόλυτα υγιείς με όλους τους βασικούς παίκτες τους να έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις. Οι Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk και Alexis Mac Allister δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα σε κανένα από τα φιλικά παιχνίδια της Liverpool λόγω των διεθνών τους υποχρεώσεων, αλλά αυτό θα πρέπει να αλλάξει την Κυριακή.

Με δύο παιχνίδια την ίδια ημέρα, με τη Sevilla και τη Las Palmas, ο Slot αναμένεται να χρησιμοποιήσει πλήρως την ομάδα του, χωρίς να έχει προγραμματιστεί κανένα άλλο επίσημο φιλικό παιχνίδι μέχρι την πρεμιέρα της Premier League με την Ipswich.

Με τον αγώνα της Sevilla να ξεκινά στις 14:30μμ και να τελειώνει περίπου δυόμιση ώρες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι της Las Palmas, είναι απίθανο να δούμε παίκτες να συμμετέχουν και στα δύο.

Αντίθετα, κάθε παίκτης θα πρέπει να έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής στο αντίστοιχο παιχνίδι, σε αντίθεση με τις σύντομες περιόδους που είδαμε στην περιοδεία στις ΗΠΑ.Το παιχνίδι με τη Sevilla θα λειτουργήσει ως η πρώτη ευκαιρία για τους ντόπιους οπαδούς να δουν τον Slot με σάρκα και οστά και, για όσους δεν ξενύχτησαν στα προηγούμενα φιλικά, μια ευκαιρία να δουν το νέο του σύστημα.

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Robertson 8 ημέρες πριν την πρεμιέρα

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com