Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εξήγησε τους λόγους που παρέμεινε στην Leverkusen ο Alonso

Εξήγησε τους λόγους που παρέμεινε στην Leverkusen ο Alonso

Ο Xabi Alonso εξήγησε την απόφασή του να απορρίψει την πρόταση να γίνει προπονητής της Liverpool για να παραμείνει επικεφαλής της Bayer Leverkusen.

Ο Alonso θεωρούνταν ευρέως ο πρωτοπόρος για να διαδεχθεί τον Jurgen Klopp μέχρι που, στα τέλη Μαρτίου, υποσχέθηκε τη συνεχιζόμενη δέσμευσή του στη Leverkusen.

Η Leverkusen συνέχισε να κερδίζει τον τίτλο της Bundesliga και το DFB-Pokal, σε μια χρονιά που έχασε μόνο μία φορά – αυτή ήταν από την Atalanta στον τελικό του Europa League. Στη συνέχεια, η Liverpool προσέλαβε τον Arne Slot ως νέο προπονητή, αλλά υπάρχουν κάποιοι υποστηρικτές που εξακολουθούν να ελπίζουν στον Alonso να αναλάβει τελικά τη δουλειά.

Μιλώντας στο CNN σε μια ευρεία συνέντευξη μετά την ιστορική του σεζόν στο Leverkusen, ο Alonso εξήγησε την απόφασή του να απορρίψει τις οβερτούρες από το Anfield και επιβεβαίωσε ότι «ο δεσμός μου με τη Liverpool είναι εκεί».

«Όλες αυτές οι αποφάσεις πρέπει να είναι εμπεριστατωμένες. Πρέπει να τις σκεφτείς πραγματικά», είπε ο Ισπανός. «Και ήταν περισσότερο για το τι είχα, όχι για το τι μου λείπει. Σίγουρα, ο δεσμός μου με τη Liverpool υπάρχει και είναι ακόμα εκεί. Άρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτό».

Ερωτηθείς ευθέως εάν είχε συνομιλίες με την Fenway Sports Group, ο Alonso απάντησε: «Αυτό είναι κάπως πίσω από τις κουρτίνες».

Το «πίσω από τις κουρτίνες» είναι, φυσικά, ένας ευγενικός τρόπος να υποδηλωθεί ότι έγιναν συνομιλίες, αν και αυτές φάνηκαν να ήταν πιο διερευνητικές από την πλευρά της Liverpool.

Ο Alonso υποστηρίζεται ότι έχει να διαχειριστεί σχέδια τελικά γύρω από τους δύο πρώην συλλόγους του, στη Liverpool και τη Real Madrid, αλλά είναι αποφασισμένος να κάνει το επόμενο βήμα με τον δικό του ρυθμό.

Αυτό είναι σίγουρα αξιοθαύμαστο, με τον ισχυρισμό ότι η απόφαση να παραμείνει στη Leverkusen ήταν «περισσότερο για αυτά που είχα» από την οποία θα μπορούσαν να μάθουν πολλοί νέοι προπονητές. Το να κάνει το άλμα στη Liverpool και να αποτύχει σε αυτό το στάδιο της καριέρας του, θα ήταν ένα σημαντικό πλήγμα για τον Alonso– όπως θα μπορούσε να ειπωθεί, για παράδειγμα, για τον νέο προπονητή της Chelsea Enzo Maresca.

Τώρα όμως, η έμφαση θα δοθεί στη νέα εποχή του Slot στο Anfield και ελπίζουμε σε μια κληρονομιά τόσο εντυπωσιακή όσο και ο προπονητής που προηγήθηκε.

Εξήγησε τους λόγους που παρέμεινε στην Leverkusen ο Alonso

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com