Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εξάρα των Reds στην Blackburn!

Εξάρα των Reds στην Blackburn!

Στην αγωνιστική δράση, έστω και με φιλικό αγώνα επέστρεψε σήμερα το απόγευμα η Liverpool αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι έτοιμη να τελειώσει την δουλειά στην Premier League, κατακτώντας και μαθηματικά τον τίτλο.

Οι Reds υποδέχθηκαν την Blackburn σε φιλική αναμέτρηση και την διέλυσαν με σκορ 6-0! Οι Reds παρατάχθηκαν με μια δυνατή ενδεκάδα κόντρα στους Rovers, αν και ο Bobby Firmino έμεινε στον πάγκο και οι Mo Salah και Andrew Robertson δεν αγωνίστηκαν.

Η ομάδα του Klopp βρισκόταν με 3-0 μπροστά στο σκορ μετά από 30 λεπτά παιχνιδιού με τους Sadio Mane, Naby Keita και Takumi Minamino να βρίσκουν δίχτυα στο πρώτο μέρος. Ήταν το πρώτο γκολ του Minamino με την Liverpool, έστω και ανεπίσημο.

Το 1-0 σημειώθηκε από τον Sadio Mane μετά από 10 λεπτά παιχνιδιού, ο Minamino παραλίγο να διπλασίασει το προβάδισμα των Reds λίγα λεπτά αργότερα και στη συνέχεια ήταν εκείνος που έδωσε την ασίστ για το 2-0 του Keita. Ο Ιάπωνας τελικά βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα πριν φύγει το ημίχρονο για το 3-0.

Η Liverpool πραγματοποίησε επτά αλλαγές στο ημίχρονο, με τον Bobby Firmino να περνάει μεταξύ άλλων στον αγωνιστικό χώρο.

Οι Πρωταθλητές Κόσμου σημείωσαν αλλά τρία τέρματα στην επανάληψη με τους Joel Matip, Ki-Jana Hoever και τον γεννημένο στο Blackburn, Leighton Clarkson να σκοράρουν διαμορφόνωντας το τελικό 6-0.

Ο μοναδικός πονοκέφαλος για τον Jürgen Klopp ακούει στο όνομα, Alex Oxlade-Chamberlain, ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Η αρχική ενδεκάδα της Liverpool στο φιλικό:

Alisson, Alexander-Arnold, Joe Gomez, van Dijk, Milner, Fabinho, Henderson, Keita, Oxlade-Chamberlain, Minamino, Mane.

Ο Takumi Minamino βρήκε δίχτυα για τους Reds.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com