Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εντάσσεται στη Liverpool ο πρώην video analyst της Feyenoord

Εντάσσεται στη Liverpool ο πρώην video analyst της Feyenoord

Νέα προσθήκη στο τεχνικό επιτελείο του Arne Slot, ο οποίος θα εντάξει στο staff του στη Liverpool έναν ακόμη πρώην συνεργάτη του στη Feyenoord για τον τομέα της ανάλυσης.

Σύμφωνα με το 1908.nl, ένα αξιόπιστο ολλανδικό μέσο, η Liverpool προσθέτει στο δυναμικό της και τον Roderick van der Ham, ο οποίος μετά από περισσότερες από δύο σεζόν με τη Feyenoord έρχεται στο Νησί ως αναλυτής βίντεο.

Το εν λόγω μέσο σημειώνει πως η Liverpool κατάφερε «να παρασύρει τον αναλυτή μακριά» από το Ρότερνταμ και θα επανενώσει τον Van der Ham με τους Slot, Sipke Hulshoff και Ruben Peeters, που όλοι γνώρισαν επιτυχία στη Feyenoord, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο Ολλανδίας.

Πριν μετακομίσει στη Feyenoord το 2022, ο 33χρονος εργαζόταν στο παρελθόν ως αναλυτής βίντεο με τις ολλανδικές ομάδες, Heracles Almelo και RKC Waalwijk.

Η ανάλυση βίντεο έχει πλέον εξέχοντα και αναπόσπαστο ρόλο σε έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο, από την ανάλυση των αντιπάλων μέχρι τις σκέψεις μετά τον αγώνα και την προπόνηση, ενώ ο αναλυτής συνεργάζεται στενά με την ομάδα προπονητών.

Ακόμη μια Ολλανδική προσθήκη στο staff του Slot.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com