Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία οι Robertson, Szoboszlai και Jaros

Ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία οι Robertson, Szoboszlai και Jaros

Με σημαντικές επιστροφές συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία της Liverpool στο AXA Training Centre, λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση της για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, καθώς ενσωματώθηκαν σε αυτή, οι Andy Robertson, Dominik Szoboszlai και Vitezslav Jaros.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στο Euro με Σκωτία, Ουγγαρία και Τσεχία αντίστοιχα, αλλά αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση από τη φάση των ομίλων και ήταν οι πρώτοι διεθνείς που εντάχθηκαν στην pre season της ομάδας.

Σήμερα ξεκίνησαν με ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά, πριν μπουν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας αργότερα μέσα στην εβδομάδα.

Οι Robertson και Szoboszlai αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και υπό τον Arne Slot, ενώ για τον Jaros το πιθανότερο ενδεχόμενο, είναι να τον δούμε να παραμένει στο ρόστερ ως τρίτος τερματοφύλακας, πίσω από τον Alisson και πιθανότατα και από τον Kelleher, σε περίπτωση που δεν παραχωρηθεί ο Ιρλανδός.

Όσο αφορά την ενσωμάτωση των υπόλοιπων διεθνών, αυτή θα καθυστερήσει αρκετά, καθώς έφτασαν τουλάχιστον στα ημιτελικά των Euro και Copa America με τις εθνικές τους ομάδες, οπότε το επικρατέστερο σενάριο, είναι να μην τους δούμε να ταξιδεύουν στην Αμερική με την υπόλοιπη αποστολή, αλλά να ενσωματώνονται στις προπονήσεις, αμέσως μετά την επιστροφή της ομάδας στο Νησί.

Τρεις ακόμη επιστροφές στην προετοιμασία των Reds.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com