Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ελπίζουν σε επιστροφή Wilson οι φίλοι της Derby County

Ελπίζουν σε επιστροφή Wilson οι φίλοι της Derby County

Ο Harry Wilson θα μπορούσε να πάει δανεικός σε ομάδα της Championship αφού δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μεταγραφή σε ομάδα της Premier League τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Burnley ήταν πολύ κοντά στην μεταγραφή του Ουαλού, αλλά οι δύο πλευρές δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν για την αξία του Wilson.

Ο Wilson έχει μείνει απ’έξω από την ομάδα της Liverpool για το Champions League και υπάρχουν μόνο 9 ημέρες έως ότου οι σύλλογοι της Premier League πρέπει να δηλώσουν τους παίκτες τους για το πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Evening Standard, ο Wilson θα μπορούσε να επιστρέψει στη Championship τώρα που η πόρτα έχει κλείσει για μεταγραφή σε άλλη κορυφαία ομάδα.

Ο Wilson έπαιξε για τελευταία φορά στη Championship, σκοράροντας 16 γκολ και καταγράφοντας 4 ασίστ στη Derby του Frank Lampard.

Οι οπαδοί των Rams πάντα ήλπιζαν για επιστροφή του Wilson στο Pride Park, αλλά φαίνεται αναπόφευκτο ότι είτε θα μείνει με τη Liverpool είτε θα μετακινηθεί σε άλλο σύλλογο της κορυφαίας κατηγορίας.

Ωστόσο, ο Wilson αντιμετωπίζει τώρα τουλάχιστον μισή σεζόν χωρίς να παίζει ποδόσφαιρο ή μεταγραφή στη Championship.

Και οι οπαδοί ελπίζουν να τον δουν πίσω στη Derby πριν τις 16 Οκτωβρίου που ειναι και η προθεσμία για τους παίκτες της Premier League να πάνε σε συλλόγους κατώτερων κατηγοριών.

«Μία ακόμη μεταγραφή παρακαλώ», είπε ένας οπαδός των Rams. Ένας άλλος πρόσθεσε: «Και μόνο για αυτές τις εκτελέσεις των φάουλ – είναι ναι από εμένα»

«Πάρτε τον Wilson», είπε ένα τρίτος, «ξεχάστε τον επιθετικό».

Ένας άλλος είπε: «Θα τον ήθελα πίσω! Είσαι μάγος Harry!»

«Η ανταλλαγή μεταξύ Kamil Jozwiak, Wilson και Jordon Ibe πίσω από έναν επιθετικό θα ήταν τεράστια», δήλωσε ο πέμπτος θαυμαστής.»

«Πάρε τον Wilson», είπε ένα τρίτος, «ξεχάστε τον επιθετικό».

Ένας άλλος είπε: «Θα τον λάτρευα πίσω! Είσαι μάγος Harry!

«Οι ανταλλαγές της μπάλας μεταξύ Kamil Jozwiak, Wilson και Jordon Ibe πίσω από έναν επιθετικό θα ήταν τεράστιες», δήλωσε ο πέμπτος οπαδός.

Ψάχνει για ομάδα ο Harry Wilson.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com