Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ελπίζει να κρατήσει τον Phillips η Bournemouth

Ελπίζει να κρατήσει τον Phillips η Bournemouth

Η Bournemouth ελπίζει να καταφέρει να κρατήσει στο ρόστερ της, τον Nat Phillips και για την επόμενη σεζόν, έχοντας μείνει ικανοποιημένη από τις εμφανίσεις του στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο στόπερ είναι ο πέμπτος παίκτης που μετακινήθηκε από τη Liverpool στη Bournemouth τα τελευταία χρόνια και δεν αποκλείεται να γίνει μόνιμος κάτοικος Vitality Stadium.

Ο Scott Parker μίλησε για την περίπτωση του Nat, αναφέροντας πως θα υπάρξουν συζητήσεις, για να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή.

Ο Parker ρωτήθηκε αν θα υπάρξουν συζητήσεις για τον Phillips:

“ Μάλλον, το ελπίζουμε. ”

“ Αυτή τη στιγμή, το θέμα δεν έχει συζητηθεί. ”

“ Όπως πάντα, είτε με τον Nat, είτε με όλους τους παίκτες που είναι δανεικοί, είναι πραγματικά άσχετο το σε ποια ομάδα ανήκουν. ”

“ Απλώς τους λέμε να έχουν χαμηλά τα κεφάλια τους, να επικεντρωθούν στις εμφανίσεις τους και έτσι εκείνοι καταλήγουν να φροντίζουν τον εαυτό τους, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. ”

“ Ο Nat πρέπει να είναι συνεπής στα επίπεδά του, κάτι που έχει κάνει. Τα πήγε πολύ, πολύ καλά από τότε που ήρθε στην ομάδα. Είναι ένα πολύ ευφυές παλικάρι. Ένας πάρα πολύ καλός επαγγελματίας. ”

“ Είναι κάποιος που ασχολείται και θέλει να μαθαίνει κάθε μέρα. Έχει επενδύσει σε εμάς και στην ομάδα. Πρέπει να το συνεχίσει. ”

Σταθερά βασικός στη Bournemouth είναι ο Phillips.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com