Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εκτός προπόνησης ο Naby Keita

Εκτός προπόνησης ο Naby Keita

Η Liverpool το απόγευμα της Πέμπτης συνέχισε την προετοιμασία της στο The AXA Training Centre συνέχισε την προετοιμασία της ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με την Watford, με τον Naby Keita να μένει εκτός.

Στις προπονήσεις ενσωματώθηκαν και οι διεθνείς που αγωνίστηκαν το βράδυ της Τρίτης με τις χώρες τους, όπως οι Mo Salah, Sadio Mane, Luis Diaz και Virgil van Dijk.

Ο Keita έμεινε και την Πέμπτη εκτός προπόνησης, μη έχοντα ξεπεράσει τον τραυματισμό στο γόνατο που τον ταλαιπωρεί τις δύο τελευταίες εβδομάδες και δεν του επέτρεψε να ενισχύσει την εθνική του ομάδα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο μέσος από τη Γουινέα δεν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου, ενώ είναι αμφίβολος και για εκείνο της Τρίτης κόντρα στη Benfica στην Πορτογαλία.

Ο Trent Alexander-Arnold την Πέμπτη μπορεί να μην συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, με τους συμπαίκτες του, όμως γυμνάζεται ατομικά τις τελευταίες ημέρες και υπάρχει αισιοδοξία αναφορικά με την συμμετοχή στον αγώνα του Etihad την επόμενη Κυριακή.

Οι Reds που προπονήθηκαν την Πέμπτη:

Τερματοφύλακες: Alisson, Kelleher, Adrian, Pitaluga, Ojrzynski

Αμυντικοί: Robertson, Τσιμίκας, Van Dijk, Matip, Gomez, Konate, R. Williams

Μέσοι: Thiago, Fabinho, Henderson, Milner, Jones, Oxlade-Chamberlain, Elliott

Επιθετικοί: Salah, Diaz, Jota, Mane, Firmino, Minamino, Origi.

Πρόβλημα στο γόνατο ο Naby Keita.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com