Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εκτός Εθνικής Σκωτίας U21 ο Ben Doak λόγω τραυματισμού

Εκτός Εθνικής Σκωτίας U21 ο Ben Doak λόγω τραυματισμού

Ο πρόσφατος τραυματισμός του Ben Doak στο κεφάλι αποκλείει τον εξτρέμ της Liverpool από τις υποχρεώσεις της Σκωτίας U21 για τα παιχνίδια αυτό τον μήνα.

Ο Ben Doak αποχώρησε από την αποστολή της Εθνικής Σκωτίας U21, με τον εξτρέμ της Liverpool πάντως να μην κινδυνεύει μετά από τραυματισμό στο κεφάλι που υπέστη την Τρίτη.

Ο Doak αντικαταστάθηκε στα αρχικά λεπτά της αναμέτρησης του UEFA Youth League με την Sporting CP την περασμένη εβδομάδα. Η αντικατάσταση του έγινε μετά από ένα χτύπημα στο κεφάλι, καθώς οι νεαροί Reds έχασαν με 1-0, αν και ο προπονητής Barry Lewtas εξήγησε στη συνέχεια ότι κατάφερε να ανακάμψει ο νεαρός διεθνής Σκωτσέζος.

Ο έφηβος πέταξε πίσω στο Merseyside από την Πορτογαλία με την υπόλοιπη ομάδα της Σκωτίας και επρόκειτο να συνδεθεί με τους συμπαίκτες του στην Εθνική για δεύτερη φορά αργότερα αυτόν τον μήνα. Ωστόσο, ο Doak έχει πλέον αποσυρθεί από τη συμμετοχή για τα φιλικά με τη Σουηδία και την Ουαλία μετά από την διάγνωση διάσεισης.

Η Herald ανέδειξε το θέμα, με τον 17χρονο να παραμένει στο Merseyside όπου θα αναρρώσει και θα συνεχίσει τις προπονήσεις. Είναι μια πισωγύρισμα για τον Doak, αλλά είναι απίθανο να εμποδίσει την συμμετοχή του στην Σκωτία, με τον προπονητή της U21s Scot Gemmill να θέλει να τον ενσωματώσει το συντομότερο δυνατό.

Εκτός Εθνικής Σκωτίας U21 ο Ben Doak λόγω τραυματισμού

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com