Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εκτός για έξι εβδομάδες ο Alisson Becker!

Εκτός για έξι εβδομάδες ο Alisson Becker!

Άσχημα είναι τα νεότερα αναφορικά με τον τραυματισμό του Alisson Becker, αφού ο keeper των Reds θα παραμείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για τις επόμενες έξι εβδομάδες.

Οι εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε ο Βραζιλιάνος, μετά τον τραυματισμό που υπέστη το περασμένο Σάββατο στο Selhust Park, έδειξαν πως έχει υποστεί έναν σοβαρό μυϊκό τραυματισμό, ο οποίος θα τον αφήσει εκτός από τουλάχιστον από τα επόμενα 7 παιχνίδια της ομάδας σε Αγγλία και Ευρώπη.

Ο διεθνής άσος δεν αναμένεται να επιστρέψει στη δράση πριν τα τέλη του Νοεμβρίου και το τέλος της επόμενης διακοπής των εθνικών ομάδων, χάνοντας σημαντικά παιχνίδια στο διάστημα της απουσίας του, συμπεριλαμβανομένου εκείνου με τη Manchester City στο Anfield την 1η Νοεμβρίου για την Premier League.

Οι Reds αντιμετωπίζουν τις Chelsea, RB Leipzig, Arsenal, Brighton & Hove Albion δύο φορές, Bayer Leverkusen και Aston Villa μέσα σε 20 μέρες σε ένα καυτό πρόγραμμα με συνεχόμενους αγώνες σε Premier League, Champions League και Carabao Cup.

Πλέον, η νούμερο 1 επιλογή της ομάδας για τη θέση του τερματοφύλακα γίνεται ο Ιρλανδός διεθνής Caoimhin Kelleher, όπως έχει ξεκαθαρίσει ο Arne Slot από το Σάββατο, ενώ στο ματς του Carabao Cup με τους Seagulls θα ξεκινήσει ο Viteslav Jaros.

Σοβαρή ζημιά ξανά με τον Alisson Becker.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com