Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ακριβός για Palace ο Sakho

Ακριβός για Palace ο Sakho

Η Crystal Palace παραμένει στις ενδιαφερόμενες ομάδες για τον Mamadou Sakho, διά στόματος Frank De Boer. Ο προπονητής των Eagles τοποθετήθηκε επί του θέματος, ωστόσο, όπως σας έχουμε γράψει από την αρχή της μετεγγραφικής περιόδου, η Crystal Palace αδυνατεί να καλύψει το ποσό των 30 εκατομμυρίων λιρών που ζητάει η Liverpool.

«Όλοι ξέρουν πως θα ήταν μία δυνατή προσθήκη για την ομάδα, γιατί ήταν καθοριστικός πέρυσι για την ομάδα, όταν ήταν διαθέσιμος. Όμως τώρα είναι πολύ ακριβός για τον σύλλογο» ήταν τα λόγια του Ολλανδού προπονητή της Palace.

Το ρεπορτάζ του Guardian αναφέρει πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Palace και Liverpool θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου, με την πιθανότητα να υπάρξει συμφωνία με ένα ποσό στα 30 εκατομμύρια, στο οποίο θα υπάρχουν μπόνους ώστε να καλυφθεί το ποσό, να είναι υπαρκτή.

Ωστόσο, υπάρχει και το ενδιαφέρον της West Brom, ενώ η West Ham δείχνει να βρίσκεται πιο πίσω στο κυνήγι. Όμως, είναι δεδομένη η θέληση του Γάλλου στόπερ να επιστρέψει στο Selhust Park, κάτι που δίνει προβάδισμα στην Crystal Palace. Αρκεί βέβαια να τα βρει με την Liverpool.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com