Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δύσκολα θα πάει για άλλο εξάρι η Liverpool»

«Δύσκολα θα πάει για άλλο εξάρι η Liverpool»

Η Liverpool δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένη να θέσει σε εφαρμογή ένα plan b για τη θέση του αμυντικού μέσου, μετά το ναυάγιο με την υπόθεση του Martin Zubimendi, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Νησί.

Οι Reds και ο Richard Hughes συγκεκριμένα είχαν στρέψει όλη τους την προσοχή το τελευταίο διάστημα πάνω στην περίπτωση του 25χρονου διεθνή και θεωρούσαν πως θα ολοκληρώσουν τη μεταγραφή.

Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου είχε ξεκινήσει συνομιλίες με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για τουλάχιστον δύο εβδομάδες και είχε πληροφορηθεί πως ο μέσος μπορούσε αποχωρήσει από το Anoeta το φετινό καλοκαίρι, κάτι που σήμαινε πως η υπόθεση βρισκόταν σε ένα καλό δρόμο, με πολλές πιθανότητες να κλείσει θετικά για τη Liverpool.

Τελικώς, η τροπή που πήρε ήταν αρνητική για την ομάδα, με τον Zubimendi να ενημερώνει προσωπικά τον Hughes πως απορρίπτει την πρόταση των Reds και παραμένει στη Sociedad.

Στην ομάδα δεν έχουν αποκλείσει στο 100% την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, όμως δείχνουν να μην έχουν πρόθεση να κυνηγήσουν κάποια άλλη περίπτωση εξαριού, καθώς θεωρούσαν πως εκείνη του Zubimendi ήταν η ιδανικότερη κάτι που σημαίνει ο Arne Slot κατά πάσα πιθανότητα πορευτεί με τις λύσεις που υπάρχουν ήδη.

Οι Reds εξακολουθούν να λειτουργούν με τη λογική των τελευταίων ετών και δεν επιθυμούν να αποκτήσουν έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν θα ταιριάζει στα «θέλω» του προπονητή, επειδή δεν αποκτήθηκε ο πρώτος τους στόχος.

Ως βασικό εξάρι, ο Slot φαίνεται πως βλέπει τον Ryan Gravenberch και πιο πίσω του έρχονται οι Wataru Endo και Curtis Jones, ενώ κάποιες βοήθειες μπορούν να δώσουν όλοι οι μέσοι που υπάρχουν στο ρόστερ, καθώς και ο Trent Alexander-Arnold.

Η Liverpool δύσκολα θα πάει για άλλο εξάρι.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com