Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δυσαρέσκεια για τα σενάρια για Casillas

Δυσαρέσκεια για τα σενάρια για Casillas

Δυσαρέσκεια επικρατεί στη Liverpool, σχετικά με τα σενάρια που έχουν βγει εδώ και λίγες ημέρες, τα οποία μάλιστα έχουν φτάσει και στο σημείο να θεωρούν τετελεσμένο γεγονός, περί μεταγραφής του Iker Casillas στη Liverpool.

Tι κι αν ο Jurgen Klopp έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύει να προχωρήσει στην απόκτηση κάποιου τερματοφύλακα; Τα δημοσιεύματα μιλούσαν ακόμα και για προσύμφωνο μεταξύ του τερματοφύλακα και της Liverpool, με τις στοιχηματικές εταιρίες να έχουν «κλειδώσει» τον στοιχηματισμό σχετικά με τη μετακίνηση του «San Iker» στην ομάδα του Merseyside.

Τα δεδομένα για τη θέση του τερματοφύλακα είναι συγκεκριμένα, μιας και όπως είχαμε αναφέρει και όταν πρωτοβγήκε η φήμη, η Liverpool έχει έναν τερματοφύλακα που προέρχεται από μία καταπληκτική σεζόν, τον Simon Mignolet, ο οποίος με τις εμφανίσεις του συνέβαλε τα μέγιστα στο να τερματίσει η ομάδα του Jurgen Klopp στην τετράδα. Από την άλλη, σαν να μην φτάνει η παρουσία του «Migs», o Klopp έφερε ο ίδιος τον Loris Karius από τη Γερμανία, ως το δικό του «μακροχρόνιο» πρότζεκτ για τη θέση του τερματοφύλακα στη Liverpool. Και μπορεί ο Γερμανός να μην έπεισε απόλυτα με τις εμφανίσεις του, όμως μιλάμε για έναν τερματοφύλακα 23 ετών, στον οποίο ο Klopp έχει δει ένα λαμπρό μέλλον και δεν πρόκειται να σταματήσει να πιστεύει σε αυτόν από την πρώτη χρονιά.

Τα ίδια ισχύουν και με τον Ουαλό τερματοφύλακα των «Reds», που αγωνιζόταν ως τώρα δανεικός στη Huddersfield, Danny Ward. O Ward έβγαλε μάτια κατά την περίοδο που βρέθηκε δανεικός στην ομάδα της Championship, με την οποία μάλιστα θα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει και την άνοδο στην Premier League, αν καταφέρουν οι «Terriers» να κερδίσουν τη Reading στον μεγάλο τελικό των Play Off ανόδου της κατηγορίας, που θα γίνει στο Wembley την επόμενη Δευτέρα. Ο Ward αναμένεται να επιστρέψει στο Melwood το καλοκαίρι και να παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας, γεμίζοντας το κενό του πρόσφατα αποσυρθέντα, Alex Manninger.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com