Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δικαίωση Klopp – Αλλάζουν οι κανονισμοί της Premier League

Δικαίωση Klopp – Αλλάζουν οι κανονισμοί της Premier League

Για αλλαγές στους κανονισμούς όσον αφορά τις αλλαγές, το εαρινό μεταγραφικό παζάρι και τα τεστ για τον Covid-19 αποφάσισε σήμερα (31/3) η Premier League.

Συγκεκριμένα, σε μια απόφαση που φέρνει την απόλυτη δικαίωση του Jurgen Klopp, οι μέτοχοι τις λίγκας αποφάσισαν την θέσπιση των πέντε αλλαγών. Ακόμα, η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος τώρα θα συμβαδίζει με την ευρωπαϊκή και θα έχει ως ημερομηνία λήξης τη 1/9 και ώρα 23:00, ενώ αποφασίστηκε και η κατάργηση των τακτικών τεστ ανίχνευσης για τον κορονοϊό και η αντικατάστασή τους με τεστ μόνο σε αθλητές και προσωπικό με συμπτώματα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Premier League αναφέρει:

«Οι μέτοχοι της Premier League συναντήθηκαν σήμερα και συζήτησαν μια σειρά θεμάτων».

Πέντε αναπληρωματικοί

Οι σύλλογοι συμφώνησαν να αλλάξουν τους κανόνες που αφορούν τους αναπληρωματικούς παίκτες.

Από την επόμενη σεζόν, οι σύλλογοι θα επιτρέπεται να κάνουν πέντε αλλαγές, που θα γίνονται σε τρεις διακοπές κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, με μια επιπλέον ευκαιρία στο ημίχρονο.

Συνολικά εννέα αναπληρωματικοί μπορούν να ονομαστούν στο φύλλο της ομάδας.

Καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος

Επιβεβαιώθηκε επίσης ότι το Καλοκαιρινό Μεταγραφικό Παράθυρο 2022 θα ανοίξει στις 10 Ιουνίου και θα κλείσει στις 23:00 BST την 1η Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ενημερωμένα μέτρα για τον COVID

Επιπλέον, η Premier League ενημέρωσε σήμερα τα υπόλοιπα μέτρα για τον COVID-19.

Από τις 4 Απριλίου, η Λίγκα θα καταργήσει τα τεστ COVID-19 δύο φορές την εβδομάδα σε παίκτες και προσωπικό και θα προχωρήσει μόνο σε συμπτωματικά τεστ.

Άλλες βασικές ενημερώσεις περιλαμβάνουν την κατάργηση της απαίτησης για κλινικά διαβατήρια για πρόσβαση σε περιοχές που είχαν προηγουμένως περιοριστεί στα προπονητικά κέντρα και στα γήπεδα τις ημέρες των αγώνων, καθώς η Premier League επιστρέφει στις συνήθεις λειτουργίες.

Η ευημερία των παικτών και του προσωπικού παραμένει προτεραιότητα και η Premier League θα συνεχίσει να παρακολουθεί την εθνική κατάσταση του COVID-19 και να προσαρμόζει τα πρωτόκολλα σε όλη τη Λίγκα όπως απαιτείται, σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες από τις αρχές δημόσιας υγείας και τους ιατρικούς εμπειρογνώμονες».

Έπιασε τόπο η παρατεταμένη πίεση του Klopp προς τη Λίγκα για τις πέντε αλλαγές.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com