Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διέρρευσαν νέες φωτογραφίες του τρίτου κιτ της Liverpool 2024/25

Διέρρευσαν νέες φωτογραφίες του τρίτου κιτ της Liverpool 2024/25

Έξι νέες φωτογραφίες του τρίτου κιτ της Liverpool για τη σεζόν 2024/25 διέρρευσαν στο διαδίκτυο, δείχνοντας λεπτομέρειες του λευκού σχεδίου από κοντά συμπεριλαμβανομένου ενός αιφνιδιαστικού κάθετου σχεδιασμού.

Οι προετοιμασίες για τη νέα σεζόν έχουν ξεκινήσει στο AXA Training Centre και σε λιγότερο από ένα δεκαπενθήμερο η ομάδα του Arne Slot θα παίξει το πρώτο της φιλικό προετοιμασίας

Η Liverpool αναμένεται να φορέσει τη νέα της εντός έδρας εμφάνιση σε εκείνη τη φιλική συνάντηση με τη Real Betis, αλλά στα φιλικά με Arsenal και Manchester United μπορεί να απαιτηθεί να αγωνισθεί με την «αναπληρωματική» εμφάνιση.

Ο σύλλογος δεν έχει ακόμη αποκαλύψει την εκτός έδρας και την τρίτη του εμφάνιση για το 2024/25, αλλά διάφορες φωτογραφίες των δύο σχεδίων διέρρευσαν στο διαδίκτυο πριν από μήνες.

Η πιο πρόσφατη διαρροή φέρεται να δείχνει την έκδοση «στάδιο» της φανέλας – με άλλα λόγια, το φθηνότερο μοντέλο που έχει σχεδιαστεί για οπαδούς – που περιλαμβάνει ραμμένα σε λογότυπα συμπεριλαμβανομένου του σήματος LFC.

Το νέο τρίτο κιτ της Liverpool θα είναι κυρίως λευκό, με μοτίβο σε ανοιχτό γκρι. Διαθέτει κάθετο swoosh Nike σε κόκκινο και κίτρινο χρώμα, με αυτό το σχεδιαστικό χαρακτηριστικό να περιλαμβάνεται σε όλα τα τρίτα κιτ της Nike για τη νέα σεζόν.

Περαιτέρω λεπτομέρειες περιλαμβάνουν κόκκινο και κίτρινο στον γιακά και τις μανσέτες με λαιμόκοψη, μαζί με μαύρο για τους χορηγούς Standard Chartered και Expedia, καθώς και το αφιέρωμα στο Hillsborough στο πίσω μέρος του λαιμού.

Σύμφωνα με το Footy Headlines, το νέο τρίτο κιτ θα είναι διαθέσιμο για αγορά είτε τον Αύγουστο είτε τον Σεπτέμβριο.

Διέρρευσαν νέες φωτογραφίες του τρίτου κιτ της Liverpool 2024/25

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com