Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διέρρευσαν γνήσιες φωτογραφίες της νέας εκτός έδρας Liverpool φανέλας

Διέρρευσαν γνήσιες φωτογραφίες της νέας εκτός έδρας Liverpool φανέλας

Νέες φωτογραφίες της εκτός έδρας φανέλας της Liverpool για το 2024/25 διέρρευσαν και αναφέρονται ως αυθεντικές, δείχνοντας τη μεγάλη διαφορά στις εκδόσεις παικτών και οπαδών.

Η επόμενη σεζόν θα είναι η πρώτη στην οποία η Liverpool θα φοράει φανέλες της Nike χωρίς όμως τον Jürgen Klopp στoν πάγκο, με μια πραγματικότητα που είναι αδύνατο να αγνοηθεί

Όμως, ενώ υπάρχει αβεβαιότητα σχετικά με το ποιος θα αναλάβει ως μάνατζερ στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, τα σχέδια για τις φανέλες της επόμενης σεζόν έχουν ήδη οριστικοποιηθεί.

Αυτό περιλαμβάνει ένα εκτός έδρας σετ που θα έχει γαλαζοπράσινο χρώμα – σε μια αναδρομή στο δημοφιλές τρίτο κιτ από την καμπάνια 2019/20 που κέρδισε τον τίτλο.

Διάφορες λεπτομέρειες για το νέο κιτ Nike εκτός έδρας έχουν διαρρεύσει τους προηγούμενους μήνες, αν και ένα βίντεο που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο και παρουσίαζε το σχέδιο έδειχνε μόνο ένα πλαστό προϊόν.

Ο λάτρης του κιτ @KB2X μοιράστηκε έκτοτε φωτογραφίες της φανέλας τόσο της εκδοχής «αγώνας» όσο και της εκδοχής «σταδίου» της επόμενης σεζόν, όπως αναμεταδίδει το αξιόπιστο Footy Headlines.

Το Footy Headlines περιγράφει τη διαρροή του @KB2X ότι δείχνει «αυθεντικά προϊόντα Nike», αν και τονίζεται ότι «τα χρώματα είναι λίγο πολύ σκούρα και μπλε λόγω του φωτισμού».

Το επίσημο χρώμα αναφέρεται ως νυχτερινό δάσος, ανθρακί, πλυμένο γαλαζοπράσινο και πανί, που ουσιαστικά σημαίνει διάφορες αποχρώσεις του μαύρου και του γκρι με γαλαζοπράσινες και υπόλευκες λεπτομέρειες.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι υπάρχει μια έντονη διαφορά μεταξύ της φανέλας «αγώνα» και «στάδιου», τα οποία συνοδεύονται από δύο ξεχωριστές τιμές.

Οι φανέλες του «γηπέδου» είναι φθηνότερες με 79,99 £ για την τρέχουσα καμπάνια και έχουν σχεδιαστεί για οπαδούς, ενώ οι φανέλες «αγώνων» με RRP 124,99 £ αυτή τη σεζόν και είναι αυτές που φορούν οι παίκτες.

Τα περασμένα χρόνια, η μόνη αξιοσημείωτη διαφορά μεταξύ των εκδόσεων «σταδίου» και «εκτος έδρας αγώνων» των εμφανίσεων θα ήταν η ποιότητα των υλικών.

Αλλά τώρα υπάρχει μια γνήσια αντίθεση στη σχεδίαση, με την έκδοση «ταιριάσματος» να διαθέτει ανάγλυφο μοτίβο σε όλη την επιφάνεια, ενώ η έκδοση «στάδιο» φαίνεται να είναι απλή

Αυτή δεν είναι η πρώτη περίπτωση, με το τρέχον τρίτο κιτ να έχει διαφορετικές αποχρώσεις του μωβ, ένα διαφορετικό σχέδιο και ακόμη και ένα λαστιχένιο σήμα, αντί να είναι ραμμένο.

Να σημειωθεί ότι αυτές οι διαρροές δεν είναι επίσημες, με τον σύλλογο να μην αναμένεται να κυκλοφορήσει τη νέα εκτός έδρας φανέλα του μέχρι τον Ιούνιο, αλλά φέρεται να είναι γνήσιες.

Διέρρευσαν γνήσιες φωτογραφίες της νέας εκτός έδρας Liverpool φανέλας

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com