Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διάσταση απόψεων Klopp & Lijnders για τον πιο επιδραστικό Red παίκτη

Διάσταση απόψεων Klopp & Lijnders για τον πιο επιδραστικό Red παίκτη

Ο Jurgen Klopp και ο Pepijin Lijnders δημιούργησαν μια ομάδα που κέρδισε τον κόσμο στη Liverpool, αλλά ο απερχόμενος προπονητής και ο βοηθός του διαφώνησαν σχετικά με το παιχνίδι που τους άλλαξε.

Ο Klopp, ο Lijnders και πολλοί από τους συναδέλφους τους έχουν πλέον εγκαταλείψει το Merseyside, αναλαμβάνοντας εγχειρήματα αλλού ή στην περίπτωση του αφεντικού, απολαμβάνοντας μια μακριά περίοδο διακοπών.

Ο βοηθός προπονητή της Liverpool θα αρχίσει να εργάζεται ως προπονητής της Red Bull Salzburg αυτό το καλοκαίρι, με την υποστήριξη του Vitor Matos και θα ελπίζει να μιμηθεί την επιτυχία τους στο Anfield. Ο Ολλανδός έχοντας πάρει μαθήματα από τα χρόνια που δούλευε υπό τον Klopp, αν και είναι σαφές ότι η σχέση τους ήταν περισσότερο ως ίσοι.

Καθώς έκλεινε η κοινή τους θητεία στη Liverpool, οι δυο τους πήραν διάφορες συνεντεύξεις και εκδηλώσεις για να αποχαιρετήσουν τον σύλλογο.

Σύμφωνα με την The Athletic, κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης με όλο το προσωπικό του συλλόγου στο Anfield που τον είδε να φιλοξενεί ένα ωριαίο Q & A, ο Klopp ρωτήθηκε να δώσει συμβουλές σχετικά με το χτίσιμο μιας μεγάλης ομάδας.

«Χτίστηκε γύρω από τον Bobby Firmino!» ήταν η ειλικρινής απάντηση του Γερμανού.

Μιλώντας στο The Redmen TV, ωστόσο, ο Lijnders φάνηκε να δίνει μια διαφορετική άποψη για τον παίκτη με τη μεγαλύτερη επιρροή στην επιτυχία της Liverpool.

«Alisson, αυτός που έκανε τα πάντα δυνατά», είπε για το Νο 1 της Liverpool. «Χωρίς αυτόν τον τύπο, δεν υπήρχε καμία πιθανότητα. Καμία πιθανότητα, καμία απολύτως πιθανότητα. Χρειάζεται ένας καλός, καλός τερματοφύλακας για να κερδίσεις τρόπαια».

Οι Firmino και Alisson είναι αναμφίβολα δύο από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην πρόσφατη επιτυχία του συλλόγου, οπότε κανένας από τους δύο δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί «λάθος απάντηση».

Υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι, επίσης, με τους Virgil van Dijk, Mohamed Salah και Trent Alexander-Arnold να έχουν σαφώς το μεγαλύτερο αντίκτυπο σε αυτή την ομάδα της Liverpool. Με απλά λόγια, δείχνει όχι μόνο την ποιότητα με την οποία ο Klopp και ο Lijnders μπόρεσαν να δουλέψουν, αλλά και την ικανότητα να καλλιεργήσουν τις δυνατότητές τους.

«Όλοι πιστεύουν ότι εμείς, από πλευράς τακτικής, είμαστε οι εφευρέτες των πάντων», συνέχισε ο Lijnders. «Ο Bobby Firmino εφηύρε αυτόν τον ρόλο και γνωρίζοντας ότι τον ελέγχει, και ο Sadio και ο Μο σε αυτές τις θέσεις, παίζουν εδώ, κερδίζουν την μπάλα και βρίσκονται σε θέσεις αντεπίθεσης για να σκοράρουν. Αυτή ήταν η ιδέα, χρησιμοποιούμε τον Μο, τον Sadio στους καλύτερους ρόλους, χρησιμοποιούμε τον Bobby στον καλύτερο ρόλο. Αλλά στη συνέχεια έχουμε νέους παίκτες, πρέπει να αρχίσεις να αναπτύσσεις νέες ιδέες».

Σαφώς, λοιπόν, ενώ ο Lijnders μπορεί να πιστεύει ότι η Liverpool δεν θα είχε κερδίσει τίποτα χωρίς τον Alisson, ωστόσο είναι τόσο μεγάλος υποστηρικτής του Firmino όσο και ο Klopp.

Διάσταση απόψεων Klopp & Lijnders για τον πιο επιδραστικό Red παίκτη

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com