Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δεν περίμενα αυτήν την αρχή απ’τον Salah!»

«Δεν περίμενα αυτήν την αρχή απ’τον Salah!»

Εντυπωσιασμένος δηλώνει από τον Mohamed Salah o Jurgen Klopp. Ο Γερμανός τεχνικός παραδέχεται ότι μπορεί να περίμενε αρκετά πράγματα από τον πρώην παίκτη της Roma, όμως ο πρώτος αγωνιστικός μήνας του στο Anfield έχει πάει ακόμα καλύτερα απ’το αναμενόμενο.

«Ο Mo έχει παίξει καλύτερα από όσο περίμενε ο καθένας» δήλωσε ο Klopp. «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ένας που ήμασταν πεπεισμένοι ότι θα πιάσει. Μπορούσες να το δεις στο πρώτο παιχνίδι με τη Watford, ήταν πολύ δύσκολο για αυτόν αρχικά. Αρκετά δυνατό παιχνίδι και ίσως κάποιοι να είχαν αμφιβολίες.»

«Όμως τώρα έχει γίνει πιο σταθερός. Όταν ήταν στην Chelsea ήταν μόνο ένα παιδί. Τώρα είναι ώριμος και παικτικά και σωματικά, όλα είναι καλύτερα. Δεν είμαι έκπληκτος γι’αυτό, αλλά δεν πρέπει να παίρνεις τα πράγματα ως δεδομένα, μιας και οι νέοι παίκτες συνήθως χρειάζονται χρόνο

«Είχε μία ολόκληρη προετοιμασία, που βοήθησε πάρα πολύ να δέσει κατευθείαν, κάτι το οποίο περιμένει βέβαια τώρα ο κόσμος και από τον Chamberlain» σχολίασε ο Klopp. «Ο Μο είχε προετοιμασία, καλές προπονήσεις κακές προπονήσεις, καλά παιχνίδια, λιγότερο καλά παιχνίδια, οπότε όλα καλά.»

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com