Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν παίζουν αύριο οι Keita και Henderson

Δεν παίζουν αύριο οι Keita και Henderson

Δεν θα είναι τελικά ο Naby Keita η μοναδική απουσία της Liverpool (εκτός του Oxlade-Chamberlain) από τον αυριανό αγώνα εναντίον του Ερυθρού Αστέρα στο Anfield.

Εκτός από την αυριανή αναμέτρηση τέθηκε και ο Jordan Henderson, όπως επιβεβαίωσε στη συνέντευξη τύπου ο Jürgen Klopp.

Ο αρχηγός των Reds είχε γίνει αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα με τη Huddersfield και το πρόβλημά του δείχνει τελικά πιο σοβαρό από ότι τελικά εκτιμήθηκε.

“ Η κατάσταση του Henderson δεν δείχνει πολύ καλή, για να είμαι ειλικρινής. Δεν ανησυχούμε πάρα πολύ, όμως είναι ένα μυϊκό πρόβλημα και πρέπει να περιμένουμε. ”

“ Σίγουρα δεν θα είναι διαθέσιμος για αύριο και για τον αγώνα με την Cardiff. Ελπίζουμε να γυρίσει μετά την Cardiff. Θα δούμε. ”

Ο Naby Keita ήταν γνωστό, πως δεν θα προλαβεί να αγωνιστεί στον αγώνα του Champions League αύριο, όμως πλέον είναι και επίσημο.

Αναλυτικά τα λόγια του Klopp για τον Naby :

“ Ο Naby ήδη είναι έξω και έχει ξεκινήσει τρέξιμο και πάει καλά. Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ νωρίς για εκείνον όμως. ”

Εφόσον δεν μπορούν να αγωνιστούν οι Jordan Henderson και Naby Keita συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες ο Fabinho να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα δίπλα στους James Milner και Gini Wijnaldum.

Δεν παίζουν αύριο οι Henderson και Keita.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com