Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν ξεκινάει απόψε ο Trent Alexander-Arnold

Δεν ξεκινάει απόψε ο Trent Alexander-Arnold

Η εθνική ομάδα της Αγγλίας δίνει απόψε το βράδυ στις 22:00 ώρα Ελλάδος τον τελευταίο της αγώνα για τη φάση των ομίλων του EURO και ο Trent Alexander-Arnold για πρώτη φορά στο τουρνουά θα μείνει εκτός αρχικού σχήματος, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από το Νησί.

Ο δεξιοπόδαρος άσος των Reds πήρε φανέλα βασικού στα δύο πρώτα παιχνίδια κόντρα σε Σερβία και Δανία ως αμυντικός χαφ, ωστόσο σε αμφότερα έγινε αλλαγή, με τον Conor Gallagher να περνά στη θέση του, ο οποίος θα τον αντικαταστήσει εναντίον της Σλοβενίας το βράδυ της Τρίτης.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν θα υπάρξουν και άλλες στην αρχική ενδεκάδα της Αγγλίας, σε σχέση με τα 2 πρώτα ματς, ωστόσο είναι βέβαιο πως το όνομα του Trent δεν θα υπάρχει σε αυτή.

Η Αγγλία προβλημάτισε έντονα με την απόδοση της, κυρίως στο δεύτερο μέρος, του αγώνα με τη Δανία και ευελπιστεί να επιστρέψει στις νίκες.

Τα Τρία Λιοντάρια θέλουν να επικρατήσουν της Σλοβενίας στην Κολωνία και να κλειδώσουν την πρώτη θέση στον τρίτο όμιλο της διοργάνωσης.

Στον πάγκο, μαζί με τον Alexander-Arnold, αναμένεται να βρεθεί και ο Joe Gomez, ο οποίος δεν έχει πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής στο EURO από τον Gareth Southgate.

Ο Trent Alexander-Arnold δεν θα ξεκινήσει ξανά ως αμυντικός μέσος για την Αγγλία.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com