Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δεν μπορούμε να φτάσουμε τη Liverpool»

«Δεν μπορούμε να φτάσουμε τη Liverpool»

Ο Kevin De Bruyne, παραδέχεται ότι η ομάδα του δεν μπορεί να συγκριθεί με τη Liverpool και ενδεχομένως να χρειασθεί μέχρι και 50 χρόνια για να φτάσει στο ίδιο επίπεδο με τους Κόκκινους! Ο διεθνής Βέλγος έκανε τις δηλώσεις του αυτές εν αναμονή του σημερινού αγώνα της Man City εναντίον της Monaco και παραδέχθηκε ότι η Ιστορία της Liverpool είναι απλησίαστη για την τωρινή του ομάδα.
«Οι άνθρωποι μιλάνε για τη Liverpool και τη Man United και την ιστορία που έχουν» είπε ο De Bruyne! «Προφανώς είναι μεγάλες ομάδες και δεν μπορούμε να συγκριθούμε μαζί τους γιατί δεν είχαμε το χρόνο για να κάνουμε στο Champions League, ότι έκαναν αυτοί σε βάθος χρόνου. Συμμετείχαν στο θεσμό αυτό για χρόνια, ενώ εμείς μόλις 5-6 χρόνια. Χρειαζόμαστε την ίδια διάρκεια χρόνου για να μπορέσουμε να συγκριθούμε μαζί τους.»
«Για μένα η ιστορία δεν σημαίνει τίποτα, αλλά για άλλους σημαίνει τα πάντα. Γι αυτό οι άνθρωποι μιλάνε λιγότερο για τη Man City.»
«Αν η ομάδα αυτή καταφέρει να συμμετέχει στο θεσμό αυτό για τα επόμενα 50 χρόνια και κατακτήσει 2-3 Κύπελλα ,τότε ίσως οι άνθρωποι να αρχίσουν να μας κοιτάνε διαφορετικά.» Τα θετικά σχόλια πάντως του De Bruyne για τη Liverpool δεν θα έπρεπε να αποτελούν έκπληξη.
Όταν υπέγραψε για τη Chelsea το 2012 ,είχε αποκαλύψει ότι όλη του η οικογένεια υποστήριζε τους Κόκκινους.
«Πάντα παρακολουθούσα την Premier League γιατί η μητέρα μου είναι μισή Αγγλίδα» είχε πει τότε.
«Βλέπαμε περισσότερο Αγγλικό παρά Βελγικό ποδόσφαιρο. Και όταν ήμουν πιο νέος μας άρεσε η Liverpool είχε δηλώσει!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com