Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν είναι στη «λίστα» των Reds ο Goncalo Inacio παρά τις φήμες

Δεν είναι στη «λίστα» των Reds ο Goncalo Inacio παρά τις φήμες

Η Liverpool δεν σκέφτεται να κινηθεί για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Sporting CP Goncalo Inacio, αυτό το καλοκαίρι.

Στις αρχές της εβδομάδας εμφανίστηκαν δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι τόσο οι κόκκινοι όσο και η Man Utd, παρακολουθούν τον 22χρονο με σκοπό να κάνουν μια κίνηση στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ο Inacio δεν περιλαμβάνεται στη λίστα των πιθανών στόχων της Liverpool για το κέντρο της άμυνας. Αντιθέτως, οι τελευταίες συνδέσεις πιστεύεται ότι αποτελούν μια προσπάθεια να δημιουργηθεί ενδιαφέρον για έναν παίκτη που εδώ και καιρό φημολογείται ως προοριζόμενος για την Premier League.

Από πέρυσι το καλοκαίρι η Liverpool παρακολουθούσε αρκετούς πιθανούς αμυντικούς στόχους με σκοπό να ενισχυθεί στον τομέα αυτό. Η παρουσία του Jarell Quansah τελικά διευκόλυνε την ανάγκη να γίνουν επιχειρηματικές κινήσεις πριν από την περασμένη σεζόν, αλλά η αποχώρηση του Joel Matip με ελεύθερη μεταγραφή άνοιξε και πάλι μια πιθανή κενή θέση.

Οι Willian Pacho της Eintracht Frankfurt και ο νεαρός της Lille Leny Yoro, είναι μεταξύ των ονομάτων που συνδέονται συχνότερα τις τελευταίες εβδομάδες.

Μένει όμως να δούμε ποια διαδρομή θα ακολουθήσουν ο νέος προπονητής Arne Slot και ο αθλητικός διευθυντής Richard Hughes στην προσπάθειά τους να βρουν προσθήκες στα μετόπισθεν.

Δεν είναι στη «λίστα» των Reds ο Goncalo Inacio παρά τις φήμες

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com